C-PHY camera streaming error with RCE ISR

Hello all,

We are facing the issue with Jetson ORIN and gmsl camera connection (phy mode is C-PHY).

[RCE] ISR PHY 1 CIL_A 0x40

Actually it is possible this is HW issue in gmsl deserializer side, but I want to know what this message is.

The error was tell the sot multiple bits error. That could be the timing cause the issue.
Get the trace log to check if more information.

OK, I tried to get trace log.

Could you know the detail of error from this?

     kworker/2:5-158     [002] ....   263.191836: rtcpu_nvcsi_intr: tstamp:9103100884 class:GLOBAL type:PHY_INTR0 phy:1 cil:0 st:0 vc:0 status:0x00000040
     kworker/2:5-158     [002] ....   263.191840: rtcpu_nvcsi_intr: tstamp:9103100884 class:CORRECTABLE_ERR type:PHY_INTR phy:1 cil:0 st:0 vc:0 status:0x00000040
     kworker/2:5-158     [002] ....   263.191840: rtcpu_nvcsi_intr: tstamp:9103101397 class:GLOBAL type:PHY_INTR0 phy:1 cil:0 st:0 vc:0 status:0x00000040
     kworker/2:5-158     [002] ....   263.191841: rtcpu_nvcsi_intr: tstamp:9103101397 class:CORRECTABLE_ERR type:PHY_INTR phy:1 cil:0 st:0 vc:0 status:0x00000040
     kworker/2:5-158     [002] ....   263.191841: rtcpu_nvcsi_intr: tstamp:9103101902 class:GLOBAL type:PHY_INTR0 phy:1 cil:0 st:0 vc:0 status:0x00000040
     kworker/2:5-158     [002] ....   263.191842: rtcpu_nvcsi_intr: tstamp:9103101902 class:CORRECTABLE_ERR type:PHY_INTR phy:1 cil:0 st:0 vc:0 status:0x00000040
     kworker/2:5-158     [002] ....   263.191843: rtcpu_nvcsi_intr: tstamp:9103102400 class:GLOBAL type:PHY_INTR0 phy:1 cil:0 st:0 vc:0 status:0x00000040
     kworker/2:5-158     [002] ....   263.191843: rtcpu_nvcsi_intr: tstamp:9103102400 class:CORRECTABLE_ERR type:PHY_INTR phy:1 cil:0 st:0 vc:0 status:0x00000040
     kworker/2:5-158     [002] ....   263.191844: rtcpu_nvcsi_intr: tstamp:9103102899 class:GLOBAL type:PHY_INTR0 phy:1 cil:0 st:0 vc:0 status:0x00000040
     kworker/2:5-158     [002] ....   263.191844: rtcpu_nvcsi_intr: tstamp:9103102899 class:CORRECTABLE_ERR type:PHY_INTR phy:1 cil:0 st:0 vc:0 status:0x00000040
...

This log shows NVCSI/VI didn’t receive any validate data from sensor.

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.