cairo-dock : filigran's icons

Hy

i’m not a developper, only an user, and my english is not as fluent as i would like.

i want to advertise you with a probably bug of a nvidia driver when i use cairo-dock with opengl option (i checked with the cairo-dock’s developper befor writting this mail).

i use a loptop Clevo P170M with a separate graphic card GeForce GTX460M, ubuntu 12.04, kernel 3.5.0-18, driver nvidia 313.09.
the nvidia kernel is from the ppa xorg-edgers.

when i use cairo-dock with opengl option, all icons of the dock are only like a white semi-transparent color and a grey borders as you can see on this sreencopy.

i had this problem with any theme of cairo-dock with opengl. i have no problem without opengl option.
i had this problem with the driver 304-48 too and with 3.2 kernel too.

results of glxinfo | grep OpenGL

OpenGL vendor string: NVIDIA Corporation
OpenGL renderer string: GeForce GTX 460M/PCIe/SSE2
OpenGL version string: 4.3.0 NVIDIA 313.09
OpenGL shading language version string: 4.30 NVIDIA via Cg compiler
OpenGL context flags: (none)
OpenGL profile mask: (none)
OpenGL extensions:

extract of dmesg :

dmesg | egrep ‘NV’

[ 0.000000] BIOS-e820: [mem 0x00000000decb2000-0x00000000decf4fff] ACPI NVS
[ 0.000000] BIOS-e820: [mem 0x00000000df568000-0x00000000df7e7fff] ACPI NVS
[ 0.509579] PM: Registering ACPI NVS region [mem 0xdecb2000-0xdecf4fff] (274432 bytes)
[ 0.509584] PM: Registering ACPI NVS region [mem 0xdf568000-0xdf7e7fff] (2621440 bytes)
[ 24.955665] nvidia: module license ‘NVIDIA’ taints kernel.
[ 25.197026] input: HDA NVidia HDMI/DP,pcm=9 as /devices/pci0000:00/0000:00:01.0/0000:01:00.1/sound/card1/input14
[ 25.197124] input: HDA NVidia HDMI/DP,pcm=8 as /devices/pci0000:00/0000:00:01.0/0000:01:00.1/sound/card1/input15
[ 25.197219] input: HDA NVidia HDMI/DP,pcm=7 as /devices/pci0000:00/0000:00:01.0/0000:01:00.1/sound/card1/input16
[ 25.197313] input: HDA NVidia HDMI/DP,pcm=3 as /devices/pci0000:00/0000:00:01.0/0000:01:00.1/sound/card1/input17
[ 25.197972] NVRM: loading NVIDIA UNIX x86_64 Kernel Module 313.09 Tue Dec 4 21:22:17 PST 2012

dmesg | egrep ‘fail’
[ 1.463209] pci0000:00: ACPI _OSC request failed (AE_ERROR), returned control mask: 0x1d
[ 23.030870] mei 0000:00:16.0: wd: failed to find the client
[ 39.390287] init: failsafe main process (1236) killed by TERM signal
[ 341.625393] ACPI Error: [T_0] Namespace lookup failure, AE_ALREADY_EXISTS (20120320/dswload2-316)
[ 341.625413] ACPI Error: Method parse/execution failed [\FREQ] (Node ffff880213868280), AE_ALREADY_EXISTS (20120320/psparse-536)
[ 341.625472] ACPI Error: Method parse/execution failed [_TZ
.THM0._TMP] (Node ffff8802138681e0), AE_ALREADY_EXISTS (20120320/psparse-536)
[ 341.625493] thermal_sys: failed to read out thermal zone 0

i don’t know if it’s enough to you. please note that i’m out of home and without my computer all the week. i’m abble to answer only the weekend.

thanks in advance

bests regards