Camera Images looks not synchronized

RGB seems like not synchronized, object edge get purple color when moving fast.

picture2.png
Picture3.png

Dear dhruvildarji1409,

Could you please let me know more detail info for this topic?

-. Camera model
-. DriveWorks version
-. Used command

We usually see this type of image (indoor ones) when there is a flicker light(LED light or incandescent light).

Hello

We have experienced the same issue. There was a similar issue with PX2 as well and it seems to be related to the exposure mode:
On PX2, when you were using: ar0231-rccb-bae-sf332x, then there was a similar issue, however if model ar0231-rccb-ae-sf332x was used, then the image was fine.
Would it be possible to include the ae exposure mode on AGX as well?

Hello Steve,

We are using the same camera Sekonix SF3324 comes with Drive Xavier.

Camera details what we are using is as follow:

Camera Type: ar0231-rccb-bae-sf3324
DriveWorks Version: Driveworks 2.0
Used Command: We use sample camera streamer available in /usr/loca/driveworks-2.0/bin/sample_camera_gmsl

Thanks

Hey Eric,

I have tried to check available camera-types on Drive Xavier AGX.

It looks like ““camera.gmsl ? camera-type={ar0231-rccb-bae-sf3324, ar0231-rccb-bae-sf3325, ar0144-cccc-none-gazet1}”” these are the available types you can use on drive xavier.

I have tried with ar0231-rccb-ae-sf332x, it didn’t work.

Thanks

Hello SteveNV,

Is there any solution for this problem you can find?

https://devtalk.nvidia.com/default/topic/1044695/drive-hardware/purple-and-green-artifacts-with-sekonix-camera-and-bae-exposure/post/5300850/#5300850

I can find this post, where @SivaRamaKrishna said “It is expected when using cameras in BAE mode. It happens around the areas of the image with sharp brighness change and quick movement”.

But We can’t change BAE mode to AE mode in Drive Xavier AGX.

Is there any solution available for this?

-Dhruvil

Dear dhruvildarji1409,

Unfortunately it is not possible to change exposure setting from driveworks APIs. Thanks.