DeepStream 1.5 Jetson TX2, Segmentation fault (core dumped)

Console log:

nvgstiva-app -c {HOME}/configs/PGIE-FP16-CarType-CarMake-CarColor.txt
------------> -----------------
------------> 0,128,128:1,0,0:2,0,0:3,0,0:4,0,0:5,0,0: -----------------
------------> 0,1920,1080:1,100,1080:2,1920,1080:3,1920,1080:4,0,0:5,0,0: -----------------
------------> -----------------
CLASS_IDS TO OEPRATE ON gie_id(0) : 2:
------------> 0,128,128:1,0,0:2,0,0:3,0,0:4,0,0:5,0,0:6,0,0:7,0,0:8,0,0:9,0,0:10,0,0:11,0,0: -----------------
------------> 0,1920,1080:1,100,1080:2,1920,1080:3,1920,1080:4,0,0:5,0,0:6,0,0:7,0,0:8,0,0:9,0,0:10,0,0:11,0,0: -----------------
------------> -----------------
CLASS_IDS TO OEPRATE ON gie_id(0) : 2:
------------> 0,128,128:1,0,0:2,0,0:3,0,0:4,0,0:5,0,0:6,0,0:7,0,0:8,0,0:9,0,0:10,0,0:11,0,0:12,0,0:13,0,0:14,0,0:15,0,0:16,128,1920:17,0,100:18,0,1920:19,0,1920:20,0,0:21,0,0:22,0,0:23,0,0: -----------------
------------> 0,1920,1080:1,100,1080:2,1920,1080:3,1920,1080:4,0,0:5,0,0:6,0,0:7,0,0:8,0,0:9,0,0:10,0,0:11,0,0:12,0,0:13,0,0:14,0,0:15,0,0:16,1080,1:17,1080,1:18,1080,4:19,1080,4:20,0,0:21,0,0:22,0,0:23,0,0: -----------------
------------> -----------------
CLASS_IDS TO OEPRATE ON gie_id(0) : 2:
------------> 0,0:1,0:2,0: -----------------
------------> 0,0:1,0:2,0: -----------------
------------> 0,0,0:1,0,0:2,0,0: -----------------
------------> 0,1920,1080:1,100,1080:2,1920,1080: -----------------
------------> 0,0.200000,0.100000,3,0:1,0.200000,0.100000,3,0:2,0.200000,0.100000,3,0: -----------------
------------> 0,0.0,1.0,0.0:1,0.0,1.0,1.0:2,0.0,0.0,1.0:3,1.0,1.0,0.0 -----------------
Deploy Name : /home/nvidia/Model/IVASecondary_Make_V1/deploy.prototxt
Model Name : /home/nvidia/Model/IVASecondary_Make_V1/snapshot_iter_6240.caffemodel
Model Cache Name : /home/nvidia/Model/IVASecondary_Make_V1/snapshot_iter_6240.caffemodel_b2_fp16.cache
Batch_Size 2

Using Cached GIE model /home/nvidia/Model/IVASecondary_Make_V1/snapshot_iter_6240.caffemodel_b2_fp16.cache crypto flags(0)
Segmentation fault (core dumped)

Earlier it complained about cpu performance, so I did:
“sudo ./jetson-clocks.sh”
“sudo apt-get install cpufrequtils”
“cpufreq-set -g performance”

Can’t seem to understand the problem here.

Please help. Unable to run DeepStream on Jetson TX2.

I’ll bump this, I am having the same issue:

nvidia@tegra-ubuntu:~/DeepStream_SDK_on_Jetson_1.5_pre-release$ nvgstiva-app -c ${HOME}/configs/PGIE-FP16-CarType-CarMake-CarColor.txt
------------>  -----------------
------------> 0,128,128:1,0,0:2,0,0:3,0,0:4,0,0:5,0,0: -----------------
------------> 0,1920,1080:1,100,1080:2,1920,1080:3,1920,1080:4,0,0:5,0,0: -----------------
------------>  -----------------
		CLASS_IDS TO OEPRATE ON gie_id(0) : 2: 
------------> 0,128,128:1,0,0:2,0,0:3,0,0:4,0,0:5,0,0:6,0,0:7,0,0:8,0,0:9,0,0:10,0,0:11,0,0: -----------------
------------> 0,1920,1080:1,100,1080:2,1920,1080:3,1920,1080:4,0,0:5,0,0:6,0,0:7,0,0:8,0,0:9,0,0:10,0,0:11,0,0: -----------------
------------>  -----------------
		CLASS_IDS TO OEPRATE ON gie_id(0) : 2: 
------------> 0,128,128:1,0,0:2,0,0:3,0,0:4,0,0:5,0,0:6,0,0:7,0,0:8,0,0:9,0,0:10,0,0:11,0,0:12,0,0:13,0,0:14,0,0:15,0,0:16,128,1920:17,0,100:18,0,1920:19,0,1920:20,0,0:21,0,0:22,0,0:23,0,0: -----------------
------------> 0,1920,1080:1,100,1080:2,1920,1080:3,1920,1080:4,0,0:5,0,0:6,0,0:7,0,0:8,0,0:9,0,0:10,0,0:11,0,0:12,0,0:13,0,0:14,0,0:15,0,0:16,1080,1:17,1080,1:18,1080,4:19,1080,4:20,0,0:21,0,0:22,0,0:23,0,0: -----------------
------------>  -----------------
		CLASS_IDS TO OEPRATE ON gie_id(0) : 2: 
------------> 0,0:1,0:2,0: -----------------
------------> 0,0:1,0:2,0: -----------------
------------> 0,0,0:1,0,0:2,0,0: -----------------
------------> 0,1920,1080:1,100,1080:2,1920,1080: -----------------
------------> 0,0.200000,0.100000,3,0:1,0.200000,0.100000,3,0:2,0.200000,0.100000,3,0: -----------------
CPU usage measurement requires governor to be set to performance------------> 0,0.0,1.0,0.0:1,0.0,1.0,1.0:2,0.0,0.0,1.0:3,1.0,1.0,0.0 -----------------
Deploy Name : /home/nvidia/Model/IVASecondary_Make_V1/deploy.prototxt
Model Name : /home/nvidia/Model/IVASecondary_Make_V1/snapshot_iter_6240.caffemodel
Model Cache Name : /home/nvidia/Model/IVASecondary_Make_V1/snapshot_iter_6240.caffemodel_b2_fp16.cache
Batch_Size 2
>>> Using Cached GIE model /home/nvidia/Model/IVASecondary_Make_V1/snapshot_iter_6240.caffemodel_b2_fp16.cache crypto flags(0)
Segmentation fault (core dumped)

Jetpack 3.2
TX2
DeepStream 1.5

fwiw I am also running jetson-clocks

I have got the same issue. any ideas?

I ended up just re-flashing with jetpack 3.2 and it fixed it :/ I had already messed around with a lot of things on the previous install and thankfully could still wipe and start over.