Error flashing Drive Pegasus

Hi Steve,
I indeed plug-in USB to Pegasus’s debug port (it seems the same as situation in “https://devtalk.nvidia.com/default/topic/1048765/general/error-flashing-drive-pegasus/post/5323484/#5323484”). Anything I can try to do again for providing further debug information?

Thank Steve’s help!

Gary

@SteveNV,
I cannot flash by my nvonline account (I tried it before by my NV developer account).

Thanks!

Gary

Dear Garywang,

Are you using USB3 or USB2?
If use USB3, could you please try USB2 for this issue? Thanks.

Hi Gary,

May I know is there any different between your nvonline account and NV developer account?
Are they all with @itri.org.tw?

Thanks

Yes! please refer my nvonline account (garywang@itri.org.tw).

Hi garywang,

Please contact with our representative directly, they will guide you how to do.

Thanks

Dear garywang,

Could you please let me know if this topic is still issue? Thanks.

Dear garywang,

We will close this topic and bug please re-open if you have any issue. Thanks.

Hi SteveNV,
I can not flash successfully.
It shows information below:

11:28:45 INFO: *** Retrying to install. attempt number: 2

11:28:53 DEBUG: running command < true >

11:28:53 INFO: command finished successfully

11:28:53 DEBUG: running command < stat /dev/ttyUSB1 >

11:28:53 INFO: Device: 6h/6d Inode: 477 Links: 1 Device type: bc,1

11:28:53 INFO: command finished successfully

11:28:53 DEBUG: running command < true >

11:28:53 INFO: command finished successfully

11:28:53 DEBUG: running command < lsof /dev/ttyUSB1 2>/dev/null >

11:28:54 DEBUG: command terminated with error

11:28:54 DEBUG: running command < true >

11:28:54 INFO: command finished successfully

11:28:54 DEBUG: Flash Tegra A: using adapter to install NV_FLASH_TEGRA_A_COMP@PX2_AUTOCHAUFFEUR to /home/cts/nvidia/nvidia_sdk/DRIVE_OS_5.0.10.3_SDK_with_DriveWorks_Linux_OS_PX2_AUTOCHAUFFEUR

11:28:54 INFO: Flash Tegra A: Return success directly for empty component

11:28:54 INFO: Flash Tegra A: command finished successfully

11:28:54 INFO: All done!

but there is nothing new software int target actually.
could you please help me solve the issue.
thanks

Dear @liubingxiang,
Could you please file new topic and attach flashing logs for further guidance.