Error in flashing R35.4.1 to Jetson Xavier NX 16GB NVME

Hello.
I’m trying to flashing R35.4.1 to my board.

  • board : custom board. (detected to jetson-xavier-nx-devkit-emmc using “sudo ./nvautoflash.sh --print_boardid”)
    I succeded to flash R32.6.1 & R32.7.1 to this board.

  • jetson : Jetson Xavier NX 16GB

  • memory : NVME 256GB(no sd, no emmc)

  • Host PC : Ubuntu 20.04

I followed the process in https://docs.nvidia.com/jetson/archives/r35.4.1/DeveloperGuide/text/IN/QuickStart.html#jetson-modules-and-configurations

I used command
sudo ./tools/kernel_flash/l4t_initrd_flash.sh -c ./tools/kernel_flash/flash_l4t_nvme.xml -S 220GiB --external-device nvme0n1p1 --showlogs jetson-xavier-nx-devkit-emmc nvme0n1p1
(this command worked well in R32.6.1 & R32.7.1 with my board)

But, I got an error


  •                                 *
    
  • Step 3: Start the flashing process *
  •                                 *
    

xargs: unmatched double quote; by default quotes are special to xargs unless you use the -0 option
Cleaning up…

I attached the log
flash_1-2_0_20240412-213835.log (8.4 KB)

How can I flash this to my board?

Put the full log including where you ran the command here.
Clearly you messed it up with the usage.

I added 2 log file.

One is Host PC log and the other is Jetson UART log.

host_pc_log.txt (4.3 KB)

flash_uart_log.txt (75.3 KB)

Pls, check and give me an advice.

Is adding --network usb0 making any difference?

Oh. it works well. Thanks

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.