Errors from the new 105.1.0 agent

Hello Nvidia,

I am trying to render using the farm apps on ubuntu. I can render fine locally in composer, but when rendering through the farm agent, I get errors like this, is there something I can do to fix this?

Thanks,
Koen

2023-11-24 16:04:31 [9,736ms] [Error] [omni.syntheticdata.scripts.extension] SyntheticData extension needs at least a stageFrameHistoryCount of 3

2023-11-24 16:04:36 [14,458ms] [Error] [uvicorn.error] [Errno 98] error while attempting to bind on address (β€˜0.0.0.0’, 8011): address already in use

2023-11-24 16:04:36 [14,458ms] [Error] [carb.events.python] SystemExit: 1

2023-11-24 16:04:58 [5,174ms] [Error] [omni.syntheticdata.scripts.extension] SyntheticData extension needs at least a stageFrameHistoryCount of 3

2023-11-24 16:05:00 [6,919ms] [Error] [uvicorn.error] [Errno 98] error while attempting to bind on address (β€˜0.0.0.0’, 8011): address already in use

2023-11-24 16:05:00 [6,920ms] [Error] [carb.events.python] SystemExit: 1

2023-11-24 16:05:21 [4,878ms] [Error] [omni.syntheticdata.scripts.extension] SyntheticData extension needs at least a stageFrameHistoryCount of 3

2023-11-24 16:05:23 [6,575ms] [Error] [uvicorn.error] [Errno 98] error while attempting to bind on address (β€˜0.0.0.0’, 8011): address already in use

2023-11-24 16:05:23 [6,575ms] [Error] [carb.events.python] SystemExit: 1

2023-11-24 16:05:54 [5,074ms] [Error] [omni.syntheticdata.scripts.extension] SyntheticData extension needs at least a stageFrameHistoryCount of 3

2023-11-24 16:05:56 [6,906ms] [Error] [uvicorn.error] [Errno 98] error while attempting to bind on address (β€˜0.0.0.0’, 8011): address already in use

2023-11-24 16:05:56 [6,906ms] [Error] [carb.events.python] SystemExit: 1

2023-11-24 16:17:04 [5,002ms] [Error] [omni.syntheticdata.scripts.extension] SyntheticData extension needs at least a stageFrameHistoryCount of 3

2023-11-24 16:17:06 [6,719ms] [Error] [uvicorn.error] [Errno 98] error while attempting to bind on address (β€˜0.0.0.0’, 8011): address already in use

2023-11-24 16:17:06 [6,720ms] [Error] [carb.events.python] SystemExit: 1

I think this was caused by me trying to run to many OV services on the same machine. I worked around it by changing the port numbers for the β€œ# Prometheus Metrics”.

Things seem to be running now.

Cheers,
Koen

1 Like