Failed to bazel build on my Desktop trying Docker image and without

I followed the steps from this https://docs.nvidia.com/isaac/isaac/doc/getting_started.html#running-an-application

And I got this error during the dependencies installation :

Error: Failed to call git rev-parse --git-dir --show-toplevel: "fatal: not a git repository (or any parent up to mount point /src)\nStopping at filesystem boundary (GIT_DISCOVERY_ACROSS_FILESYSTEM not set).\n"

When I continued the example and ran

bazel build //apps/samples/stereo_dummy

I got this error

ERROR: error loading package '': Extension file not found. Unable to load package for '//third_party:packages.bzl': BUILD file not found on package path
ERROR: Skipping '//apps/samples/stereo_dummy': error loading package '': Extension file not found. Unable to load package for '//third_party:packages.bzl': BUILD file not found on package path
WARNING: Target pattern parsing failed.
ERROR: error loading package '': Extension file not found. Unable to load package for '//third_party:packages.bzl': BUILD file not found on package path
INFO: Elapsed time: 0.077s
INFO: 0 processes.
FAILED: Build did NOT complete successfully (0 packages loaded)

Then I tried to use a docker container from this https://docs.nvidia.com/isaac/isaac/engine/build/docker/doc/docker.html?highlight=docker to build the workspace but I got this error as well during the docker build process

Error: Failed to call git rev-parse --git-dir --show-toplevel: "fatal: not a git repository (or any parent up to mount point /src)\nStopping at filesystem boundary (GIT_DISCOVERY_ACROSS_FILESYSTEM not set).\n"

And when I continued and ran

bazel build ...

I got this error

ERROR: error loading package '': Extension file not found. Unable to load package for '//third_party:zed.bzl': BUILD file not found on package path
ERROR: error loading package '': Extension file not found. Unable to load package for '//third_party:zed.bzl': BUILD file not found on package path
INFO: Elapsed time: 0.052s
INFO: 0 processes.
FAILED: Build did NOT complete successfully (0 packages loaded)

I’m totally new to Isaac SDK, any help will be appreciated!

Thanks to Allah, I figured this issue by re-installing git-lfs using based on this comment https://github.com/git-lfs/git-lfs/issues/3964#issuecomment-569505728

Then I ran the install_dependencies.sh again and the build process seems to work now.

Mohamed