hdmi error after image clone

I cloned my tx2 board image to VM and flashed to another board with command:

sudo ./flash.sh -r -k APP -G clone.img jetson-tx2 mmcblk0p1
sudo cp clone.img bootloader/system.img
sudo ./flash.sh -r -k APP jetson-tx2 mmcblk0p1

But After I input my password ,I cannot enter desktop , I also try to flashing the dtb with tegra186-quill-p3310-1000-c03-00-base.dtb.

the dmesg through ssh is below:

[ 34.511441] eqos 2490000.ether_qos eth0: Link is Up - 1Gbps/Full - flow control off
[ 42.945914] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 43.248998] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 43.552999] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 43.857053] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 44.161102] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 44.465104] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 44.769044] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 45.073083] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 45.377105] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 67.071656] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 67.377241] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 67.681032] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 67.700007] compiz[1869]: unhandled level 2 translation fault (11) at 0x7f8e36b380, esr 0x92000006
[ 67.711969] pgd = ffffffc07a192000
[ 67.715430] [7f8e36b380] *pgd=00000000fa8c7003, *pud=00000000fa8c7003, *pmd=0000000000000000

Can anyone help me? It costs too much time to try.

[ 67.728360] CPU: 3 PID: 1869 Comm: compiz Not tainted 4.4.38 #37
[ 67.734396] Hardware name: quill (DT)
[ 67.738082] task: ffffffc1e1191900 ti: ffffffc1e1968000 task.ti: ffffffc1e1968000
[ 67.745575] PC is at 0x7f8dce0604
[ 67.748984] LR is at 0x7f8dce1328
[ 67.752291] pc : [<0000007f8dce0604>] lr : [<0000007f8dce1328>] pstate: 80000000
[ 67.759684] sp : 0000007fd0659780
[ 67.763003] x29: 0000007fd0659780 x28: 0000000000556050
[ 67.768334] x27: 0000007f8ddb39f8 x26: 0000007f8ddb39a0
[ 67.773679] x25: fffffffffffffffa x24: 0000007f8ddb30d0
[ 67.779012] x23: 0000007f8ddb39a8 x22: 0000000000000200
[ 67.784342] x21: 00000000005b7980 x20: 0000007f8e36b378
[ 67.789691] x19: 0000007f8ddb39f8 x18: 0000000000000a03
[ 67.795024] x17: 0000007f8dd34ad0 x16: 0000007f8c4fcec8
[ 67.800354] x15: 0000007f8e08e000 x14: 0000000000000000
[ 67.805698] x13: 0000007f8e0810f0 x12: 000000000046e2e0
[ 67.811040] x11: 0000000000000028 x10: 0101010101010101
[ 67.816529] x9 : 00000000004db3b0 x8 : 00000000004309d0
[ 67.821981] x7 : 0000000000000000 x6 : 0000007fd065980c
[ 67.827383] x5 : 0000000000000000 x4 : 00000000004cdee0
[ 67.832777] x3 : 0000000000000001 x2 : 0000000000000000
[ 67.838163] x1 : 00000000000001a1 x0 : 00000000005b7980

[ 67.845080] Library at 0x7f8dce0604: 0x7f8dc72000 /lib/aarch64-linux-gnu/libc-2.23.so
[ 67.852971] Library at 0x7f8dce1328: 0x7f8dc72000 /lib/aarch64-linux-gnu/libc-2.23.so
[ 67.860814] vdso base = 0x7f8e08d000
[ 67.993094] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 68.297091] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 68.601079] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0
[ 68.901075] snd_hda_codec_hdmi hdaudioC0D4: HDMI: Unknown ELD version 0

hello 494806332,

please check this wiki page for cloning steps.
thanks
https://elinux.org/Jetson/TX2_Cloning

I would not be at all surprised if a VM’s USB lost data. Also if the clone is being restored to a Jetson which did not have the same rootfs partition size, and the same L4T version, then you would also get errors.