I works custom model and custom test5, but get none infer information:

i user custom pgie model and sgie models, all is detectors, it makes successfully after i modified test5 codes,
but when i run new program, it got none model and infer informations like below, pls give some advices for the problem:

Hi,

The error complains about the unknown host.
Do you use a custom host name in the model configuration?

test5_config_file_src_infer_tracker_sgie.txt

[sink1]
enable=1
#Type - 1=FakeSink 2=EglSink 3=File 4=UDPSink 5=nvoverlaysink 6=MsgConvBroker
type=6
msg-conv-config=dstest5_msgconv_sample_config.txt
#(0): PAYLOAD_DEEPSTREAM - Deepstream schema payload
#(1): PAYLOAD_DEEPSTREAM_MINIMAL - Deepstream schema payload minimal
#(256): PAYLOAD_RESERVED - Reserved type
#(257): PAYLOAD_CUSTOM   - Custom schema payload
msg-conv-payload-type=0
msg-broker-proto-lib=/opt/nvidia/deepstream/deepstream-5.1/lib/libnvds_kafka_proto.so
msg-broker-conn-str=<host>;<port>;<topic>
topic=<topic>
#Optional:
#msg-broker-config=../../deepstream-test4/cfg_kafka.txt

Thanks

i used RTSP and have setup custom IP then it works.
not host problem i think.

i built a new dir for all libs in my working dir,
i checked make file again, pls help me to confirm if problem is here?
CFLAGS+= -I sgs_libs/apps-common/includes
-I sgs_libs/includes
-I sgs_libs/deepstream-app/ -DDS_VERSION_MINOR=0 -DDS_VERSION_MAJOR=5
-I /usr/local/cuda-$(CUDA_VER)/include

hi sir,
i use a relitive path for include and libs file, this is my make file.
pls help me to check where is problem or not?

thank you very muchMakefile|attachment (2.7 KB)

Hi,

It seems that the Makefile doesn’t upload successfully.
Could you try it again?

Thanks.