Installing PortAudio causing issues

I am trying to install portaudio on Nvidia tx2. the config.guess is giving me the following error can you please help me to fix it ?

portaudio/install-sh
patching file Makefile.in
patching file configure
checking build system type… ./config.guess: unable to guess system type

This script, last modified 2011-05-11, has failed to recognize
the operating system you are using. It is advised that you
download the most up to date version of the config scripts from

http://git.savannah.gnu.org/gitweb/?p=config.git;a=blob_plain;f=config.guess;hb=HEAD
and
http://git.savannah.gnu.org/gitweb/?p=config.git;a=blob_plain;f=config.sub;hb=HEAD

If the version you run (./config.guess) is already up to date, please
send the following data and any information you think might be
pertinent to config-patches@gnu.org in order to provide the needed
information to handle your system.

config.guess timestamp = 2011-05-11

uname -m = aarch64
uname -r = 4.4.15-tegra
uname -s = Linux
uname -v = #1 SMP PREEMPT Wed Feb 8 18:06:32 PST 2017

/usr/bin/uname -p =
/bin/uname -X =

hostinfo =
/bin/universe =
/usr/bin/arch -k =
/bin/arch =
/usr/bin/oslevel =
/usr/convex/getsysinfo =

UNAME_MACHINE = aarch64
UNAME_RELEASE = 4.4.15-tegra
UNAME_SYSTEM = Linux
UNAME_VERSION = #1 SMP PREEMPT Wed Feb 8 18:06:32 PST 2017
configure: error: cannot guess build type; you must specify one

Did you update the file, like it’s suggesting? I’m guessing that version doesn’t know about aarch64.

I have tried it

This script, last modified 2011-05-11, has failed to recognize
the operating system you are using. It is advised that you
download the most up to date version of the config scripts from

http://git.savannah.gnu.org/gitweb/?p=config.git;a=blob_plain;f=config.guess;hb=HEAD

and
http://git.savannah.gnu.org/gitweb/?p=config.git;a=blob_plain;f=config.sub;hb=HEAD

copied these two but still I get the same error

Hi, did you find the solution for this?