Intel AC-8265 BT not work on Nano

Hi nvidia,
when my reboot jetson nano machine, then 8265‘s BT doesn’t work !

kernel log as follow:
[ 5.795068] usbcore: registered new interface driver btusb
[ 5.798427] Bluetooth: hci0: Bootloader revision 0.0 build 26 week 38 2015
[ 5.799466] Bluetooth: hci0: Device revision is 16
[ 5.799471] Bluetooth: hci0: Secure boot is enabled
[ 5.799473] Bluetooth: hci0: OTP lock is disabled
[ 5.799476] Bluetooth: hci0: API lock is disabled
[ 5.799478] Bluetooth: hci0: Debug lock is disabled
[ 5.799481] Bluetooth: hci0: Minimum firmware build 1 week 10 2014
[ 5.802059] usb 2-1: usb_suspend_both: status 0
[ 5.802207] usb usb2: usb_suspend_both: status 0
[ 5.802896] Bluetooth: hci0: Found device firmware: intel/ibt-12-16.sfi
[ 5.998183] tegradc tegradc.0: blank - powerdown
[ 6.060132] extcon-disp-state extcon:disp-state: cable 47 state 0
[ 6.060134] Extcon AUX1(HDMI) disable
[ 6.080663] tegradc tegradc.0: unblank
[ 6.095139] tegradc tegradc.0: nominal-pclk:106500000 parent:106500000 div:1.0 pclk:106500000 105435000~116085000
[ 6.095214] tegradc tegradc.0: hdmi: tmds rate:106500K prod-setting:prod_c_hdmi_75m_150m
[ 6.096260] tegradc tegradc.0: hdmi: get RGB quant from EDID.
[ 6.096267] tegradc tegradc.0: hdmi: get YCC quant from EDID.
[ 6.117704] iwlwifi 0000:01:00.0: Direct firmware load for iwlwifi-8265-25.ucode failed with error -2
[ 6.117707] iwlwifi 0000:01:00.0: Falling back to user helper
[ 6.138603] extcon-disp-state extcon:disp-state: cable 47 state 1
[ 6.138607] Extcon AUX1(HDMI) enable
[ 6.163372] tegradc tegradc.0: unblank
[ 6.163382] tegradc tegradc.1: blank - powerdown
[ 6.229522] iwlwifi 0000:01:00.0: Direct firmware load for iwlwifi-8265-24.ucode failed with error -2
[ 6.239041] iwlwifi 0000:01:00.0: Falling back to user helper
[ 6.288581] iwlwifi 0000:01:00.0: Direct firmware load for iwlwifi-8265-23.ucode failed with error -2
[ 6.298382] iwlwifi 0000:01:00.0: Falling back to user helper
[ 6.310753] Bluetooth: BNEP (Ethernet Emulation) ver 1.3
[ 6.310765] Bluetooth: BNEP socket layer initialized
[ 6.318094] iwlwifi 0000:01:00.0: loaded firmware version 22.391740.0 op_mode iwlmvm
[ 6.494362] iwlwifi 0000:01:00.0: Detected Intel® Dual Band Wireless AC 8265, REV=0x230
[ 6.497129] iwlwifi 0000:01:00.0: L1 Enabled - LTR Enabled
[ 6.498282] iwlwifi 0000:01:00.0: L1 Enabled - LTR Enabled
[ 6.510836] Bluetooth: hci0: Failed to send firmware data (-38)
[ 6.628404] ieee80211 phy0: Selected rate control algorithm ‘iwl-mvm-rs’
[ 6.629386] thermal thermal_zone6: failed to read out thermal zone (-5)
[ 6.636403] thermal thermal_zone6: Registering thermal zone thermal_zone6 for type iwlwifi
[ 6.672859] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_UP): wlan0: link is not ready
[ 6.675482] iwlwifi 0000:01:00.0: L1 Enabled - LTR Enabled
[ 6.675986] iwlwifi 0000:01:00.0: L1 Enabled - LTR Enabled
[ 6.792317] iwlwifi 0000:01:00.0: L1 Enabled - LTR Enabled
[ 6.792764] iwlwifi 0000:01:00.0: L1 Enabled - LTR Enabled

thanks !