Is there a slight delay(about 0.5s) when running rtsp with deepstream?

Please provide complete information as applicable to your setup.

• Hardware Platform (Jetson / GPU)
• DeepStream Version
• JetPack Version (valid for Jetson only)
• TensorRT Version
• NVIDIA GPU Driver Version (valid for GPU only)
• Issue Type( questions, new requirements, bugs)
• How to reproduce the issue ? (This is for bugs. Including which sample app is using, the configuration files content, the command line used and other details for reproducing)
• Requirement details( This is for new requirement. Including the module name-for which plugin or for which sample application, the function description)

I use the latest deepstream 6.0.1 but when I use rtsp, there is a delay of 0.5s
I tested latency and timeout param while modifying it
Is it impossible to receive the camera video perfectly?
Or is there anything I miss?

Please provide complete information as applicable to your setup and the pipeline you are using:
• Hardware Platform (Jetson / GPU)
• DeepStream Version
• JetPack Version (valid for Jetson only)
• TensorRT Version
• NVIDIA GPU Driver Version (valid for GPU only)
• Issue Type( questions, new requirements, bugs)
• How to reproduce the issue? (This is for bugs. Including which sample app is using, the configuration files content, the command line used and other details for reproducing)
• Requirement details( This is for new requirement. Including the module name-for which plugin or for which sample application, the function description)

• Hardware Platform (Jetson / GPU) Jetson
• DeepStream Version 6.0.1
• JetPack Version (valid for Jetson only) 4.6
• TensorRT Version 8.2.1
• NVIDIA GPU Driver Version (valid for GPU only) 10.2
• Issue Type( questions, new requirements, bugs) questions
• How to reproduce the issue? (This is for bugs. Including which sample app is using, the configuration files content, the command line used and other details for reproducing)
• Requirement details( This is for new requirement. Including the module name-for which plugin or for which sample application, the function description)

RTSP delay is related to network condition, the RTSP server and client configuration and loading. What is “receive the camera video perfectly” depends on your HW,network and software configurations.

There is no update from you for a period, assuming this is not an issue anymore.
Hence we are closing this topic. If need further support, please open a new one.
Thanks

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.