Issue with mxnet framework

I install mxnet from This link and test with resnet18 working but when I try to :
from mxnet import image

And then look Image got issue like this :
The above exception was the direct cause of the following exception:

Traceback (most recent call last):
File “train.py”, line 120, in
for i, (data, label) in enumerate(train_data):
File “/usr/local/lib/python3.6/dist-packages/mxnet/gluon/data/dataloader.py”, line 484, in next
batch = pickle.loads(ret.get(self._timeout))
File “/usr/lib/python3.6/multiprocessing/pool.py”, line 644, in get
raise self._value
mxnet.base.MXNetError: Traceback (most recent call last):
File “/home/nvidia/mxnet/mxnet/src/io/image_io.cc”, line 250
MXNetError: Build with USE_OPENCV=1 for image io.

I try build mxnet from source success too.
cmake
-DCMAKE_TOOLCHAIN_FILE=${CMAKE_TOOLCHAIN_FILE}
-DUSE_CUDA=ON
-DMXNET_CUDA_ARCH="$gpu_sm"
-DENABLE_CUDA_RTC=OFF
-DSUPPORT_F16C=OFF
-DUSE_OPENCV=ON
-DUSE_OPENMP=ON
-DUSE_LAPACK=OFF
-DUSE_SIGNAL_HANDLER=ON
-DCMAKE_BUILD_TYPE=Release
-DUSE_MKL_IF_AVAILABLE=OFF
-DGPU_ARCHS="$gpu_arch"
-DUSE_CUDNN=ON
-DUSE_TENSORRT=ON
-ONNX_NAMESPACE=onnx
-DCMAKE_CXX_FLAGS=-I/usr/local/cuda/targets/aarch64-linux/inlude \

This is my cmake config.

Hi,

The error complains about the OpenCV support in MXNet.

We have verified a working script with OpenCV enabled in the below comment.
Please give it a try:

Thanks.

Thank you. It’s working now.

Hello, I try to import some librery got issue like :
from mxnet.contrib import onnx as onnx_mxnet

I run python3 in command line got issue like this :

[libprotobuf ERROR google/protobuf/descriptor_database.cc:109] Symbol name “onnx.AttributeProto” conflicts with the existing symbol “onnx.AttributeProto”.
[libprotobuf FATAL google/protobuf/descriptor.cc:1164] CHECK failed: generated_database_->Add(encoded_file_descriptor, size):
terminate called after throwing an instance of ‘google::protobuf::FatalException’
what(): CHECK failed: generated_database_->Add(encoded_file_descriptor, size):
Aborted (core dumped)

Let’s check the protobuf compatibility issue in the new topic:

Thanks.

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.