Jetson-io.py not found

Hi
I am trying to run an SPI display on my jetson nano and in order to do that m trying to run jetson-io.py
But when m running this command
sudo /opt/nvidia/jetson-io/jetson-io.py
I am getting this error .sudo: /opt/nvidia/jetson-io/jetson-io.py: command not found
Does anyone knows why is that happening

this is jetpack details

pas@pas-nanom:~$ sudo apt-cache show nvidia-jetpack
[sudo] password for pas: 
Package: nvidia-jetpack
Version: 4.6-b199
Architecture: arm64
Maintainer: NVIDIA Corporation
Installed-Size: 194
Depends: nvidia-cuda (= 4.6-b199), nvidia-opencv (= 4.6-b199), nvidia-cudnn8 (= 4.6-b199), nvidia-tensorrt (= 4.6-b199), nvidia-visionworks (= 4.6-b199), nvidia-container (= 4.6-b199), nvidia-vpi (= 4.6-b199), nvidia-l4t-jetson-multimedia-api (>> 32.6-0), nvidia-l4t-jetson-multimedia-api (<< 32.7-0)
Homepage: http://developer.nvidia.com/jetson
Priority: standard
Section: metapackages
Filename: pool/main/n/nvidia-jetpack/nvidia-jetpack_4.6-b199_arm64.deb
Size: 29368
SHA256: 69df11e22e2c8406fe281fe6fc27c7d40a13ed668e508a592a6785d40ea71669
SHA1: 5c678b8762acc54f85b4334f92d9bb084858907a
MD5sum: 1b96cd72f2a434e887f98912061d8cfb
Description: NVIDIA Jetpack Meta Package
Description-md5: ad1462289bdbc54909ae109d1d32c0a8

Package: nvidia-jetpack
Version: 4.6-b197
Architecture: arm64
Maintainer: NVIDIA Corporation
Installed-Size: 194
Depends: nvidia-cuda (= 4.6-b197), nvidia-opencv (= 4.6-b197), nvidia-cudnn8 (= 4.6-b197), nvidia-tensorrt (= 4.6-b197), nvidia-visionworks (= 4.6-b197), nvidia-container (= 4.6-b197), nvidia-vpi (= 4.6-b197), nvidia-l4t-jetson-multimedia-api (>> 32.6-0), nvidia-l4t-jetson-multimedia-api (<< 32.7-0)
Homepage: http://developer.nvidia.com/jetson
Priority: standard
Section: metapackages
Filename: pool/main/n/nvidia-jetpack/nvidia-jetpack_4.6-b197_arm64.deb
Size: 29356
SHA256: 104cd0c1efefe5865753ec9b0b148a534ffdcc9bae525637c7532b309ed44aa0
SHA1: 8cca8b9ebb21feafbbd20c2984bd9b329a202624
MD5sum: 463d4303429f163b97207827965e8fe0
Description: NVIDIA Jetpack Meta Package
Description-md5: ad1462289bdbc54909ae109d1d32c0a8

hello pallaviguleria27,

may I confirm which Jetson platform you’re working with, is it TK1?
thanks

Its jetosn nano developer kit 4GB

I am not sure but is that beacause of similiar reason mentioned in this thread
https://forums.developer.nvidia.com/t/jetson-nano-b01-jetpack-4-6-jetson-io-spi-issue/186044

had you tried the solution, $ modprobe spidev for confirmation?

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.