No Video output

Hello, I recently purchased my second jetson nano card. On the latter I encountered a video problem.
I have no video signal on the screen, this only works with jupyterlab. by inserting the same sd card on the other jetson nano you can see the video. depends on what? is it a hardware problem?

Hi,

How about providing the dmesg first? Also, have you ever flashed this new board with sdkmanager?

Hi,

Actually, it would be better to share your log as a text file…

You could use command dmesg > log.txt to dump it as a file.

Good morning, forgive me but I didn’t know the command that allowed me to have the log file. I attach the log of my card. thanks
dmesg

Hi,

Are you using a HDMI or DP monitor?

From your log, it seems nothing is connected on your board.

hi, I’m using an HDMI monitor.
Forgive me, when I created the dmesg I hadn’t connected the monitor. do I have to send you a new dmesg file?

Yes, please send a new dmesg.

You have to reproduce the error you had and share the log. That is how the debug goes.

Hi,

I only see some timeout error here.

[ 4.964088] Host read timeout at address 545c00c4

Could you try to

  1. boot up with HDMI connected.
  2. Check the dmesg once
  3. Hotplug the HDMI cable once
  4. Check the dmesg log again and see if there is anything new in the last few lines

Hi gendiego,

There is no update from you for a period, assuming this is not an issue any more.
Hence we are closing this topic. If need further support, please open a new one.
Thanks