NVIDIA 440 installed but not loaded - Ryzen 5 GTX 1650 Ubuntu 20.04

Acer Nitro 5 w/ Ryzen 5 and GTX 1650. Everything works fine in Win10.

tried installing the 5.116 kernel and updating the 10-amdgpu.conf entries as suggested in another thread but no help.

glxinfo | grep vendor
server glx vendor string: SGI
client glx vendor string: Mesa Project and SGI
OpenGL vendor string: VMware, Inc.

nvidia-settings

ERROR: Unable to load info from any available system
(nvidia-settings:5123): GLib-GObject-CRITICAL **: 17:34:48.747: g_object_unref: assertion ‘G_IS_OBJECT (object)’ failed
** Message: 17:34:48.755: PRIME: No offloading required. Abort
** Message: 17:34:48.755: PRIME: is it supported? no

nvidia-smi
Wed Jun 17 17:34:29 2020
±----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 440.64 Driver Version: 440.64 CUDA Version: 10.2 |
|-------------------------------±---------------------±---------------------+
| GPU Name Persistence-M| Bus-Id Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan Temp Perf Pwr:Usage/Cap| Memory-Usage | GPU-Util Compute M. |
|===============================+======================+======================|
| 0 GeForce GTX 1650 Off | 00000000:01:00.0 Off | N/A |
| N/A 37C P0 4W / N/A | 0MiB / 3911MiB | 0% Default |
±------------------------------±---------------------±---------------------+

±----------------------------------------------------------------------------+
| Processes: GPU Memory |
| GPU PID Type Process name Usage |
|=============================================================================|
| No running processes found |
±----------------------------------------------------------------------------+

nvidia-bug-report.log.gz.log (1.5 MB)

Okay, I sorted this out with help from this lengthy thread:

I had to upgrade my kernel to 5.7.6 before I could get past hanging at boot - probably to get support for the Ryzen 5 APU.