Nvidia reports error when building TensorRT Engine

not sure if this is the right forum.
I hit the error when engine is build. following error, I have installed nvidia driver and cuda toolkit. Not sure what is the error about. Please help to advise what anything else is missing.

Building the TensorRT Engine...
ERROR: [TRT]: Assertion failed: Unsupported SM.
../rtSafe/cuda/caskUtils.cpp:80
Aborting...

ERROR: [TRT]: ../rtSafe/cuda/caskUtils.cpp (80) - Assertion Error in trtSmToCask: 0 (Unsupported SM.)
INFO: [TRT]: mm1_85: broadcasting input0 to make tensors conform, dims(input0)=[1,38,19][NONE] dims(input1)=[256,19,19][NONE].
INFO: [TRT]: mm2_85: broadcasting input1 to make tensors conform, dims(input0)=[256,38,19][NONE] dims(input1)=[1,19,38][NONE].
INFO: [TRT]: mm1_97: broadcasting input0 to make tensors conform, dims(input0)=[1,76,38][NONE] dims(input1)=[128,38,38][NONE].
INFO: [TRT]: mm2_97: broadcasting input1 to make tensors conform, dims(input0)=[128,76,38][NONE] dims(input1)=[1,38,76][NONE].
Building engine failed!
Failed to build cuda engine on /root/eng/configs/models/7class-608-201907-1/yolov3.cfg
ERROR: Failed to create network using custom network creation function
ERROR: Failed to get cuda engine from custom library API
0:29:25.948562946    53 0x559667429040 ERROR                nvinfer gstnvinfer.cpp:645:gst_nvinfer_logger:<primary_gie> NvDsInferContext[UID 1]: Error in NvDsInferContextImpl::buildModel() <nvdsinfer_context_impl.cpp:1735> [UID = 1]: build engine file failed
0:29:25.948837063    53 0x559667429040 ERROR                nvinfer gstnvinfer.cpp:645:gst_nvinfer_logger:<primary_gie> NvDsInferContext[UID 1]: Error in NvDsInferContextImpl::generateBackendContext() <nvdsinfer_context_impl.cpp:1821> [UID = 1]: build backend context failed
0:29:25.948857799    53 0x559667429040 ERROR                nvinfer gstnvinfer.cpp:645:gst_nvinfer_logger:<primary_gie> NvDsInferContext[UID 1]: Error in NvDsInferContextImpl::initialize() <nvdsinfer_context_impl.cpp:1148> [UID = 1]: generate backend failed, check config file settings

Nvidia:

nvidia-smi
Tue Dec  7 13:34:52 2021       
+-----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 495.29.05    Driver Version: 495.29.05    CUDA Version: 11.5     |
|-------------------------------+----------------------+----------------------+
| GPU  Name        Persistence-M| Bus-Id        Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan  Temp  Perf  Pwr:Usage/Cap|         Memory-Usage | GPU-Util  Compute M. |
|                               |                      |               MIG M. |
|===============================+======================+======================|
|   0  NVIDIA GeForce ...  On   | 00000000:01:00.0 Off |                  N/A |
| N/A   48C    P5    15W /  N/A |    436MiB /  5946MiB |     10%      Default |
|                               |                      |                  N/A |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
                                                                               
+-----------------------------------------------------------------------------+
| Processes:                                                                  |
|  GPU   GI   CI        PID   Type   Process name                  GPU Memory |
|        ID   ID                                                   Usage      |
|=============================================================================|
|    0   N/A  N/A      1550      G   /usr/lib/xorg/Xorg                 45MiB |
|    0   N/A  N/A     57688      G   /usr/lib/xorg/Xorg                187MiB |
|    0   N/A  N/A     57846      G   /usr/bin/gnome-shell               34MiB |
|    0   N/A  N/A     58226      G   ...AAAAAAAAA= --shared-files       44MiB |
|    0   N/A  N/A     58957      G   ...AAAAAAAAA= --shared-files      109MiB |
+-----------------------------------------------------------------------------+

Ubuntu Version:

$ lsb_release -a
No LSB modules are available.
Distributor ID: Ubuntu
Description:    Ubuntu 20.04.3 LTS
Release:    20.04
Codename:   focal

nvidia

Hi,

Sorry for the delayed response. Are you still facing this issue?
Could you please share with us more details and issue repro ONNX model/script to try from our end for better debugging.

Thank you.