Nvprof with MPS enabled does not show the `M+C` tag before the process in `nvidia-smi`

Usually when I try running a CUDA process with MPS, I get the tag of M+C before the name of the process in nvidia-smi

Sun Aug 13 18:10:01 2023       
+---------------------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 535.54.03              Driver Version: 535.54.03    CUDA Version: 12.2     |
|-----------------------------------------+----------------------+----------------------+
| GPU  Name                 Persistence-M | Bus-Id        Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan  Temp   Perf          Pwr:Usage/Cap |         Memory-Usage | GPU-Util  Compute M. |
|                                         |                      |               MIG M. |
|=========================================+======================+======================|
|   0  NVIDIA GeForce RTX 2080        On  | 00000000:27:00.0  On |                  N/A |
| 24%   63C    P2             148W / 215W |   1315MiB /  8192MiB |    100%      Default |
|                                         |                      |                  N/A |
+-----------------------------------------+----------------------+----------------------+
                                                                                         
+---------------------------------------------------------------------------------------+
| Processes:                                                                            |
|  GPU   GI   CI        PID   Type   Process name                            GPU Memory |
|        ID   ID                                                             Usage      |
|=======================================================================================|
|    0   N/A  N/A      1153      G   /usr/lib/xorg/Xorg                           30MiB |
|    0   N/A  N/A   2311292      C   nvidia-cuda-mps-server                       26MiB |
|    0   N/A  N/A   2317220    M+C   python3                                    1254MiB |
+---------------------------------------------------------------------------------------+

But when I use nvprof I do not get that M+C tag before the process. But nvtop shows that the computation is being done by nvidia-cuda-mps-server

But for smaller jobs, nvtop is unable to capture the fact that nvidia-cuda-mps-server is doing the compute.

So, in general how to be sure that when using nvprof with MPS enabled, the process is actually using MPS?