Only external display showing

Hello there,
(my laptop has rtx 2060 and intel gpu)
When I first installed Manjaro there were nouveau drivers. I deleted it due to both high power consumption and annoying sound and heating problems. Instead, I installed nvidia’s own drivers from the panel. This time the power consumption was back to normal but my external screen was a bit lagging and there was screen flickering. I open Nvidia X settings and
Imgur
there is some missing settings. I tried to open it from terminal;

ERROR: nvidia-settings could not find the registry key file or the X server is not accessible. This file should have been installed along with this driver at /usr/share/nvidia/nvidia-application-profiles-key-documentation. The application profiles will continue to work, but values cannot be prepopulated or validated, and will not be listed in the help text. Please see the README for possible values and descriptions."

After that I implemented the solution from this article;
https://wiki.manjaro.org/index.php/Simple_fix_for_screen_tearing_-_nVidia

Now my external display lagging problem has been resolved. In terms of performance, the computer is in good condition, but the laptop screen remained black.

Imgur

(you can see AOC is my external monitor and X screen 0 is laptop screen)

and sometimes it freeze and i can’t do anything. I can’t get tty either

Here is some outputs;

>    ~  inxi --full --admin --verbosity=3 --filter --no-host             ✔ 
System:
  Kernel: 5.10.41-1-MANJARO x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 11.1.0 
  parameters: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-5.10-x86_64 
  root=UUID=33b8271b-15b5-4c38-acce-c334f003a8ea rw quiet splash apparmor=1 
  security=apparmor udev.log_priority=3 
  Desktop: GNOME 3.38.4 tk: GTK 3.24.29 wm: gnome-shell dm: GDM 40.0 
  Distro: Manjaro Linux base: Arch Linux 
Machine:
  Type: Laptop System: Micro-Star product: GS66 Stealth 10SE v: REV:1.0 
  serial: <filter> Chassis: type: 10 serial: <filter> 
  Mobo: Micro-Star model: MS-16V1 v: REV:1.0 serial: <filter> 
  UEFI: American Megatrends v: E16V1IMS.112 date: 11/19/2020 
Battery:
  ID-1: BAT1 charge: 97.4 Wh (100.0%) condition: 97.4/95.0 Wh (102.5%) 
  volts: 17.3 min: 15.2 model: MSI BIF0_9 type: Li-ion serial: N/A 
  status: Full 
CPU:
  Info: 6-Core model: Intel Core i7-10750H bits: 64 type: MT MCP 
  arch: Comet Lake family: 6 model-id: A5 (165) stepping: 2 microcode: E2 
  cache: L2: 12 MiB 
  flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx 
  bogomips: 62431 
  Speed: 800 MHz min/max: 800/5000 MHz Core speeds (MHz): 1: 800 2: 801 
  3: 800 4: 800 5: 800 6: 800 7: 800 8: 800 9: 800 10: 800 11: 800 12: 800 
  Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: KVM: VMX disabled 
  Type: l1tf status: Not affected 
  Type: mds status: Not affected 
  Type: meltdown status: Not affected 
  Type: spec_store_bypass 
  mitigation: Speculative Store Bypass disabled via prctl and seccomp 
  Type: spectre_v1 
  mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization 
  Type: spectre_v2 mitigation: Enhanced IBRS, IBPB: conditional, RSB filling 
  Type: srbds status: Not affected 
  Type: tsx_async_abort status: Not affected 
Graphics:
  Device-1: Intel UHD Graphics vendor: Micro-Star MSI driver: i915 v: kernel 
  bus-ID: 00:02.0 chip-ID: 8086:9bc4 class-ID: 0300 
  Device-2: NVIDIA TU106M [GeForce RTX 2060 Mobile] vendor: Micro-Star MSI 
  driver: nvidia v: 465.31 alternate: nouveau,nvidia_drm bus-ID: 01:00.0 
  chip-ID: 10de:1f15 class-ID: 0300 
  Device-3: Acer HD Camera type: USB driver: uvcvideo bus-ID: 1-11:6 
  chip-ID: 5986:2127 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
  Display: x11 server: X.org 1.20.11 compositor: gnome-shell driver: 
  loaded: nvidia resolution: <missing: xdpyinfo> 
  OpenGL: renderer: NVIDIA GeForce RTX 2060/PCIe/SSE2 v: 4.6.0 NVIDIA 465.31 
  direct render: Yes 
Audio:
  Device-1: Intel Comet Lake PCH cAVS vendor: Micro-Star MSI 
  driver: snd_hda_intel v: kernel alternate: snd_soc_skl,snd_sof_pci 
  bus-ID: 00:1f.3 chip-ID: 8086:06c8 class-ID: 0403 
  Device-2: C-Media USB Audio Device type: USB 
  driver: hid-generic,snd-usb-audio,usbhid bus-ID: 1-5.3:7 
  chip-ID: 0d8c:0012 class-ID: 0300 
  Sound Server-1: ALSA v: k5.10.41-1-MANJARO running: yes 
  Sound Server-2: JACK v: 0.125.0 running: no 
  Sound Server-3: PulseAudio v: 14.2 running: yes 
  Sound Server-4: PipeWire v: 0.3.28 running: no 
Network:
  Device-1: Intel Comet Lake PCH CNVi WiFi driver: iwlwifi v: kernel 
  port: 4000 bus-ID: 00:14.3 chip-ID: 8086:06f0 class-ID: 0280 
  IF: wlo1 state: up mac: <filter> 
  Device-2: Intel driver: igc v: kernel port: 3000 bus-ID: 3c:00.0 
  chip-ID: 8086:3101 class-ID: 0200 
  IF: enp60s0 state: down mac: <filter> 
Bluetooth:
  Device-1: Intel type: USB driver: btusb v: 0.8 bus-ID: 1-14:8 
  chip-ID: 8087:0026 class-ID: e001 
  Report: rfkill ID: hci0 rfk-id: 1 state: up address: see --recommends 
Drives:
  Local Storage: total: 476.94 GiB used: 12.28 GiB (2.6%) 
  SMART Message: Required tool smartctl not installed. Check --recommends 
  ID-1: /dev/nvme0n1 maj-min: 259:0 vendor: Western Digital 
  model: PC SN530 SDBPNPZ-512G-1032 size: 476.94 GiB block-size: 
  physical: 512 B logical: 512 B speed: 31.6 Gb/s lanes: 4 rotation: SSD 
  serial: <filter> rev: 21111000 temp: 40.9 C scheme: GPT 
Partition:
  ID-1: / raw-size: 190.94 GiB size: 186.88 GiB (97.88%) 
  used: 12.25 GiB (6.6%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p6 maj-min: 259:6 
  ID-2: /boot/efi raw-size: 100 MiB size: 96 MiB (96.00%) 
  used: 37.6 MiB (39.2%) fs: vfat dev: /dev/nvme0n1p1 maj-min: 259:1 
Swap:
  Alert: No swap data was found. 
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 63.0 C mobo: N/A gpu: nvidia temp: 44 C 
  Fan Speeds (RPM): N/A 
Info:
  Processes: 282 Uptime: 14m wakeups: 1 Memory: 15.46 GiB 
  used: 1.16 GiB (7.5%) Init: systemd v: 247 tool: systemctl Compilers: 
  gcc: 11.1.0 Packages: pacman: 1202 lib: 299 flatpak: 0 Shell: Zsh v: 5.8 
  running-in: gnome-terminal inxi: 3.3.04 

sudo mhwd -li

> Installed PCI configs:
--------------------------------------------------------------------------------
              NAME               VERSION          FREEDRIVER           TYPE
--------------------------------------------------------------------------------
 video-modesetting            2020.01.13                true            PCI
       video-linux            2018.05.04                true            PCI
 video-hybrid-intel-nvidia-prime            2020.11.30               false            PCI


Warning: No installed USB configs!

inxi -G

Graphics:  Device-1: Intel UHD Graphics driver: i915 v: kernel 
       Device-2: NVIDIA TU106M [GeForce RTX 2060 Mobile] driver: nvidia v: 465.31 
       Device-3: Acer HD Camera type: USB driver: uvcvideo 
       Display: x11 server: X.org 1.20.11 driver: loaded: nvidia 
       resolution: <missing: xdpyinfo> 
       OpenGL: renderer: NVIDIA GeForce RTX 2060/PCIe/SSE2 v: 4.6.0 NVIDIA 465.31 

Imgur

If you want additional command output I will send it quickly. Thank you