Orin audio dai link

We use the Jetson Orin to develop the audio driver,but now we run in to sonme troubles;the mclk is normal output ,but the i2s bclk and dout no signal ,when we aplay -D hw:APE,0 ydt.wav ,it be over soon; we cat the trace log ,only got below this:
aplay-4641 [000] … 168.922406: snd_soc_dapm_start: card=NVIDIA Jetson AGX Orin APE
aplay-4641 [000] … 168.923273: snd_soc_dapm_walk_done: NVIDIA Jetson AGX Orin APE: checks 2 power, 2 path, 0 neighbour
aplay-4641 [000] … 168.923308: snd_soc_dapm_done: card=NVIDIA Jetson AGX Orin APE
aplay-4641 [000] … 169.729141: snd_soc_dapm_start: card=NVIDIA Jetson AGX Orin APE
aplay-4641 [000] … 169.729543: snd_soc_dapm_path: *ADMAIF1 XBAR-Playback ← (direct) ← tegra-dlink-44-playback
aplay-4641 [000] … 169.729546: snd_soc_dapm_path: *ADMAIF1 XBAR-Playback ← (direct) ← ADMAIF1 Playback
aplay-4641 [000] … 169.729992: snd_soc_dapm_walk_done: NVIDIA Jetson AGX Orin APE: checks 2 power, 2 path, 2 neighbour
aplay-4641 [000] … 169.730031: snd_soc_dapm_done: card=NVIDIA Jetson AGX Orin APE

but the ouput dai-link is dai-link@76,so i think the problem is routing not find the codec and dai link ,I dont know why ,our driver is normal load,we also found the node on the /sys/kernel/debug/asoc/NVIDIA\ Jetson\ AGX\ Orin\ APE/;please give me the suggest

There is no update from you for a period, assuming this is not an issue any more.
Hence we are closing this topic. If need further support, please open a new one.
Thanks

Sorry for the late response.
Is this still an issue to support? Any result can be shared?