Problem overclocking P106-100

Hi
I have some P106-100 cards which i use together with some regular GTX 1060 cards. In order to overclock all the cards i start xorg. The problem is that when X starts it puts all the cards in P8 perfomance state. When miner is started all the regular GTX 1060 goes to P2 state but P106-100 remains in P8 state and their hashrate is very low. Here is output of nvidia-smi:

Wed Nov 29 16:02:13 2017
±----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 384.98 Driver Version: 384.98 |
|-------------------------------±---------------------±---------------------+
| GPU Name Persistence-M| Bus-Id Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan Temp Perf Pwr:Usage/Cap| Memory-Usage | GPU-Util Compute M. |
|===============================+======================+======================|
| 0 GeForce GTX 106… On | 00000000:01:00.0 Off | N/A |
| 33% 63C P2 79W / 80W | 2377MiB / 6072MiB | 100% Default |
±------------------------------±---------------------±---------------------+
| 1 P106-100 On | 00000000:02:00.0 Off | N/A |
| 50% 34C P8 16W / 80W | 2375MiB / 6075MiB | 100% Default |
±------------------------------±---------------------±---------------------+
| 2 P106-100 On | 00000000:04:00.0 Off | N/A |
| 28% 34C P8 13W / 80W | 2375MiB / 6075MiB | 100% Default |
±------------------------------±---------------------±---------------------+
| 3 GeForce GTX 106… On | 00000000:05:00.0 Off | N/A |
| 33% 63C P2 79W / 80W | 2377MiB / 6072MiB | 100% Default |
±------------------------------±---------------------±---------------------+
| 4 GeForce GTX 106… On | 00000000:07:00.0 Off | N/A |
| 33% 63C P2 79W / 80W | 2377MiB / 6072MiB | 100% Default |
±------------------------------±---------------------±---------------------+
| 5 P106-100 On | 00000000:08:00.0 Off | N/A |
| 29% 35C P8 18W / 80W | 2375MiB / 6075MiB | 100% Default |
±------------------------------±---------------------±---------------------+

±----------------------------------------------------------------------------+
| Processes: GPU Memory |
| GPU PID Type Process name Usage |
|=============================================================================|
| 0 493 G /usr/lib/xorg/Xorg 6MiB |
| 0 555 C ethminer 2359MiB |
| 1 493 G /usr/lib/xorg/Xorg 6MiB |
| 1 555 C ethminer 2359MiB |
| 2 493 G /usr/lib/xorg/Xorg 6MiB |
| 2 555 C ethminer 2359MiB |
| 3 493 G /usr/lib/xorg/Xorg 6MiB |
| 3 555 C ethminer 2359MiB |
| 4 493 G /usr/lib/xorg/Xorg 6MiB |
| 4 555 C ethminer 2359MiB |
| 5 493 G /usr/lib/xorg/Xorg 6MiB |
| 5 555 C ethminer 2359MiB |
±----------------------------------------------------------------------------+

nvidia-bug-report.log.gz (67.4 KB)