Scaling on ROI selection gets changed for different resolution video

Kindly let us know how to use scaling on ROI selection for different resolution video
GPU: A100
deepstream version 5.1
ternsorRT 8.1

Hi, This looks like a deepstream issue. We recommend you to raise it to the respective forum.

Thanks!

Please provide complete information as applicable to your setup.
• Hardware Platform (Jetson / GPU)
• DeepStream Version
• JetPack Version (valid for Jetson only)
• TensorRT Version
• NVIDIA GPU Driver Version (valid for GPU only)
• Issue Type( questions, new requirements, bugs)
• How to reproduce the issue ? (This is for bugs. Including which sample app is using, the configuration files content, the command line used and other details for reproducing)
• Requirement details( This is for new requirement. Including the module name-for which plugin or for which sample application, the function description)


Can you share more details?

GPU: T4
deepstream version 5.1
ternsorRT 8.1

ubuntu@ip-172-31-7-39:~/PoC$ nvidia-smi
Mon Jan 10 10:55:39 2022
±----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 460.32.03 Driver Version: 460.32.03 CUDA Version: 11.2 |
|-------------------------------±---------------------±---------------------+
| GPU Name Persistence-M| Bus-Id Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan Temp Perf Pwr:Usage/Cap| Memory-Usage | GPU-Util Compute M. |
| | | MIG M. |
|===============================+======================+======================|
| 0 Tesla T4 On | 00000000:00:1E.0 Off | 0 |
| N/A 36C P0 27W / 70W | 778MiB / 15109MiB | 26% Default |
| | | N/A |
±------------------------------±---------------------±---------------------+

±----------------------------------------------------------------------------+
| Processes: |
| GPU GI CI PID Type Process name GPU Memory |
| ID ID Usage |
|=============================================================================|
| 0 N/A N/A 25839 C python3 697MiB |
±----------------------------------------------------------------------------+

When ever i draw bounding box it gets changed during inference for different resolution videos . “maintain-aspect-ratio=1” will it work on different resolution

Can you share some picture to show your issue?