Test-launch rtsp issue

On AGX, I tried test-launch to create rtsp streaming server using local png files:

test-launch 'multifilesrc location="%07d_0.png" caps="image/png,framerate=13/1" ! pngdec ! videoconvert ! x264enc ! rtph264pay name=pay0 pt=96'

This seems to work, and I can use VLC from another client computer to view the rtsp streaming from AGX.

I then tried to convert above command to use nvidia hardware encoding/decoding:

test-launch 'multifilesrc location="%07d_0.png" caps="image/png,framerate=13/1" ! pngdec ! nvvidconv ! nvv4l2h264enc ! h264parse ! rtph264pay name=pay0 pt=96'

Now client can no longer stream. Any thoughts what could be wrong in above command?

Hi,
There are some encoder properties you can set and try. Please try to enable insert-sps-pps, insert-vui, small IDR interval, baseline profile.

Tried adding those properties insert-sps-pps=true insert-vui=true idrinterval=15 profile=0

test-launch 'multifilesrc location="%07d_0.png" caps="image/png,framerate=13/1" ! pngdec ! nvvidconv ! nvv4l2h264enc insert-sps-pps=true insert-vui=true idrinterval=15 profile=0 ! h264parse ! rtph264pay name=pay0 pt=96'

Still can’t play the stream. Here is the network level capture:

OPTIONS rtsp://192.168.6.88:8554/test RTSP/1.0
CSeq: 2
User-Agent: LibVLC/3.0.9.2 (LIVE555 Streaming Media v2020.01.19)

RTSP/1.0 200 OK
CSeq: 2
Public: OPTIONS, DESCRIBE, ANNOUNCE, GET_PARAMETER, PAUSE, PLAY, RECORD, SETUP, SET_PARAMETER, TEARDOWN
Server: GStreamer RTSP server
Date: Sat, 16 Apr 2022 00:45:58 GMT

DESCRIBE rtsp://192.168.6.88:8554/test RTSP/1.0
CSeq: 3
User-Agent: LibVLC/3.0.9.2 (LIVE555 Streaming Media v2020.01.19)
Accept: application/sdp

RTSP/1.0 503 Service Unavailable
CSeq: 3
Server: GStreamer RTSP server
Date: Sat, 16 Apr 2022 00:45:58 GMT

Found the issue. Once I rebuilt the gstreamer cache, it started working.

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.