Ubuntu GUI issue with L4T-R28.1

Hi all,
I’m trying to boot nvidia jetson tx2 board from SDcard with L4T-r28.1 package. I’m getting a
issue while logging in into ubuntu GUI.After entering correct password i see blank screen and
then again login screen comes up. Following are the logs from serial terminal.

Library at 0x7f8e3b4e04: 0x7f8d3fd000 /usr/lib/aarch64-linux-gnu/tegra/libnvidia-glcore.so.28.1.0
[   36.448918] Library at 0x7f8e347778: 0x7f8d3fd000 /usr/lib/aarch64-linux-gnu/tegra/libnvidia-glcore.so.28.1.0
[   36.458845] vdso base = 0x7f9499f000
[   36.866984] PD DISP2 index4 DOWN
[   36.867149] PD DISP1 index3 DOWN
[   36.867231] PD DISP0 index2 DOWN
[   36.877723] PD DISP0 index2 UP
[   36.878552] PD DISP1 index3 UP
[   36.878631] PD DISP2 index4 UP
[   36.880142] Parent Clock set for DC plld2
[   36.882820] tegradc 15210000.nvdisplay: hdmi: pclk:85800K, set prod-setting:prod_c_150M
[   38.621844] [b]gst-plugin-scan[1115]: unhandled level 2 translation fault (11) at 0x00000450, esr 0x92000006
[   38.631440] pgd = ffffffc1c3ae7000
[   38.634859] [00000450] *pgd=0000000243ae5003, *pud=0000000243ae5003, *pmd=0000000000000000
[   38.643195] 
[   38.644686] CPU: 0 PID: 1115 Comm: gst-plugin-scan Not tainted 4.4.38-tegra #1
[   38.651929] Hardware name: quill (DT)[/b]
[   38.655619] task: ffffffc071553e80 ti: ffffffc1c6a9c000 task.ti: ffffffc1c6a9c000
[   38.663118] PC is at 0x7f86a97e04
[   38.666436] LR is at 0x7f86a2a778
[   38.669780] pc : [<0000007f86a97e04>] lr : [<0000007f86a2a778>] pstate: 60000000
[   38.677194] sp : 0000007fc9448400
[   38.680527] x29: 0000007fc9448860 x28: 0000000000000004 
[   38.685888] x27: 0000000000000000 x26: 0000000000000001 
[   38.691221] x25: 0000000000000000 x24: 0000000000000000 
[   38.696575] x23: 0000000000000000 x22: 0000007f87483000 
[   38.701940] x21: 0000007f87482000 x20: 00000000004f0bc0 
[   38.707275] x19: 0000000000000000 x18: 0000007fc9449fb0 
[   38.712647] x17: 0000007f8945bbd0 x16: 0000007f875e5ec8 
[   38.718010] x15: 0000007f89779000 x14: 0000000000000000 
[   38.723340] x13: 000000000045b410 x12: 000000000045be60 
[   38.728693] x11: 0000000000000020 x10: 0101010101010101 
[   38.734053] x9 : 0000000000000000 x8 : 00000000004a9f30 
[   38.739385] x7 : 0000000000000000 x6 : 0000000000000001 
[   38.744735] x5 : 0000007f875ee920 x4 : 0000000000000004 
[   38.750097] x3 : 0000000000000001 x2 : 0000000000000000 
[   38.755428] x1 : 0000000000000001 x0 : 0000000000000000 
[   38.760778] 
[   38.762279] Library at 0x7f86a97e04: 0x7f85ae0000 /usr/lib/aarch64-linux-gnu/tegra/libnvidia-glcore.so.28.1.0
[   38.772226] Library at 0x7f86a2a778: 0x7f85ae0000 /usr/lib/aarch64-linux-gnu/tegra/libnvidia-glcore.so.28.1.0
[   38.782157] vdso base = 0x7f89778000
[   45.525460] PD DISP2 index4 DOWN
[   45.525641] PD DISP1 index3 DOWN
[   45.525726] PD DISP0 index2 DOWN
[   45.557219] PD DISP0 index2 UP
[   45.560062] PD DISP1 index3 UP
[   45.562744] PD DISP2 index4 UP
[   45.564507] Parent Clock set for DC plld2
[   45.569501] tegradc 15210000.nvdisplay: hdmi: pclk:85800K, set prod-setting:prod_c_150M
Is there any solution for this?

Thanks,
Arun

What are the groups your user belongs to ?
In my case as ubuntu I see:

groups
ubuntu adm dialout sudo audio video

If your user doesn’t belong to group video, it cannot run a graphical display.
The first three lines of your log may be the ending of log from such fault I’ve seen in libnvidia-glcore.so.28.1.0 in such case.
For gst-plugin-scan, I’ve never seen it, but lacking permissions may also be a possible cause.

I’m wondering if libglx.so is correct. Are there any errors from:

sha1sum -c /etc/nv_tegra_release