Xavier nx Raspberry PI cam error

Hello
These days I’m using jetson Xavier nx. I have two Raspberry pi cameras which is V2.1. Even if one is IR module and the other is just ordinary module When I run IR module it works perfectly. But when I use other one which is ordinary camera by command

 gst-launch-1.0 nvarguscamerasrc ! nvoverlaysink

Error message like this comes out

Setting pipeline to PAUSED ...
Pipeline is live and does not need PREROLL ...
Setting pipeline to PLAYING ...
New clock: GstSystemClock
GST_ARGUS: Creating output stream
CONSUMER: Waiting until producer is connected...
GST_ARGUS: Available Sensor modes :
GST_ARGUS: 3264 x 2464 FR = 21.000000 fps Duration = 47619048 ; Analog Gain range min 1.000000, max 10.625000; Exposure Range min 13000, max 683709000;

GST_ARGUS: 3264 x 1848 FR = 28.000001 fps Duration = 35714284 ; Analog Gain range min 1.000000, max 10.625000; Exposure Range min 13000, max 683709000;

GST_ARGUS: 1920 x 1080 FR = 29.999999 fps Duration = 33333334 ; Analog Gain range min 1.000000, max 10.625000; Exposure Range min 13000, max 683709000;

GST_ARGUS: 1640 x 1232 FR = 29.999999 fps Duration = 33333334 ; Analog Gain range min 1.000000, max 10.625000; Exposure Range min 13000, max 683709000;

GST_ARGUS: 1280 x 720 FR = 59.999999 fps Duration = 16666667 ; Analog Gain range min 1.000000, max 10.625000; Exposure Range min 13000, max 683709000;

GST_ARGUS: Running with following settings:
   Camera index = 0 
   Camera mode  = 2 
   Output Stream W = 1920 H = 1080 
   seconds to Run    = 0 
   Frame Rate = 29.999999 
GST_ARGUS: Setup Complete, Starting captures for 0 seconds
GST_ARGUS: Starting repeat capture requests.
CONSUMER: Producer has connected; continuing.
ERROR: from element /GstPipeline:pipeline0/GstNvArgusCameraSrc:nvarguscamerasrc0: CANCELLED
Additional debug info:
Argus Error Status
Execution ended after 0:00:01.938493184
Setting pipeline to PAUSED ...
Setting pipeline to READY ...
nvbuf_utils: dmabuf_fd -1 mapped entry NOT found
nvbuf_utils: Can not get HW buffer from FD... Exiting...
CONSUMER: ERROR OCCURRED
GST_ARGUS: Cleaning up
Setting pipeline to NULL ...
Freeing pipeline ...

Do you have any idea? I need your help… :(

Have a check with below command to confirm the sensor working well first.

v4l2-ctl --stream-mmap --stream-count=100 --set-ctrl bypass_mode=0 -d /dev/video0

For camera operating normally shows following message

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 30.09 fps
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 30.04 fps
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 30.03 fps
<<<<<<<<

But when it comes to malfunctioning camera terminal just stop…
It didn’t print any message.

Looks like v4l2-ctl capture without problem.
Don’t know why gst-launch-1.0 failed. What’s your BSP version? Could you check with latest release J4.6.1

Well… I think that my camera module is broken… because the other one works perfectly fine… :(