Cannot run the deepstream app using rtsp streaming in pre trained LPD Model

Please provide complete information as applicable to your setup.

• Hardware Platform (Jetson TX2 / GPU)
**• DeepStream Version-5.0
• JetPack Version (4.5 / 4.4)
**• TensorRT Version-7.1.3.0
• NVIDIA GPU Driver Version (valid for GPU only)
**• Actually I’m trying to run the LPD pretrained model using RTSP streaming. I tried to change the trafficcamnet config file with rtsp options… but it is not working **
**• How to reproduce the issue ? run the deepstream lpr app by changing the existing trafficcamnet config text file with deepstream_app_source1_trafficcamnet.txt

Hi,
Here are samples in DeepStream SDK:

/opt/nvidia/deepstream/deepstream-5.1/sources/apps/sample_apps$ ls
deepstream-app                     deepstream-opencv-test
deepstream-appsrc-test             deepstream-perf-demo
deepstream-audio                   deepstream-segmentation-test
deepstream-dewarper-test           deepstream-test1
deepstream-gst-metadata-test       deepstream-test2
deepstream-image-decode-test       deepstream-test3
deepstream-image-meta-test         deepstream-test4
deepstream-infer-tensor-meta-test  deepstream-test5
deepstream-mrcnn-test              deepstream-testsr
deepstream-nvdsanalytics-test      deepstream-transfer-learning-app
deepstream-nvof-test               deepstream-user-metadata-test

Please let us know which sample you run and the steps to replicate the issue.

deepstream-app

There is no update from you for a period, assuming this is not an issue any more.
Hence we are closing this topic. If need further support, please open a new one.
Thanks

How to reproduce the issue? Any steps?