DS-4.0 nvtracker not detecting objects

I am using nvDcf low level lib to track objects. With tracker only few objects are detected but without tracker, app can detect many objects in a frame.

Below is my Dcf config yaml file,

%YAML:1.0

NvDCF:
  useBufferedOutput: 0

  maxTargetsPerStream: 1000 # Max number of targets to track per stream. Recommended to set >10. Note: this value should account for the targets being tracked in shadow mode as well. Max value depends on the GPU memory capacity

  filterLr: 0.11 # learning rate for DCF filter in exponential moving average. Valid Range: [0.0, 1.0]
  gaussianSigma: 0.75 # Standard deviation for Gaussian for desired response when creating DCF filter
  minDetectorConfidence: 0.0 # If the confidence of a detector bbox is lower than this, then it won't be considered for tracking
  minTrackerConfidence: 0.6 # If the confidence of an object tracker is lower than this on the fly, then it will be tracked in shadow mode. Valid Range: [0.0, 1.0]
  featureImgSizeLevel: 1 # Size of a feature image. Valid range: {1, 2, 3, 4, 5}, from the smallest to the largest
  SearchRegionPaddingScale: 3 # Search region size. Determines how large the search region should be scaled from the target bbox.  Valid range: {1, 2, 3}, from the smallest to the largest
  maxShadowTrackingAge: 9        # Max length of shadow tracking (the shadow tracking age is incremented when (1) there's detector input yet no match or (2) tracker confidence is lower than minTrackerConfidence). Once reached, the tracker will be terminated.
  probationAge: 12                # Once the tracker age (incremented at every frame) reaches this, the tracker is considered to be valid
  earlyTerminationAge: 2         # Early termination age (in terms of shadow tracking age) during the probation period
  minVisibiilty4Tracking: 0.1    # If the visibility of the bbox of a tracker gets lower, then it will be terminated

Hi,

Can you please share the deepstream-app config’s (with and without tracker) which reproduces this behavior ?

Hi sathiez,

Have you managed to resolve this issue?
If not, please share the deepstream-app config’s (with and without tracker) which reproduces this behavior, then we can have some suggestions.