Issues with the occupancy analytics application

Please provide complete information as applicable to your setup.

• Hardware Platform (Jetson nano)
**• DeepStream Version 6.0.1
• JetPack Version (4.6.1)

I’m using the occupancy analytics application. When I run the make command I get the following error:

deepstream_test5_app_main.c: In function ‘meta_copy_func’:
deepstream_test5_app_main.c:314:88: error: ‘NvDsEventMsgMeta {aka struct NvDsEventMsgMeta}’ has no member named ‘source_id’
g_print(" %s %d source id: %d, Enter: %d, Exit: %d\n",func,LINE, dstMeta->source_id, dstMeta->lccum_cnt_entry, dstMeta->lccum_cnt_exit);
^~
deepstream_test5_app_main.c:314:108: error: ‘NvDsEventMsgMeta {aka struct NvDsEventMsgMeta}’ has no member named ‘lccum_cnt_entry’
g_print(" %s %d source id: %d, Enter: %d, Exit: %d\n",func,LINE, dstMeta->source_id, dstMeta->lccum_cnt_entry, dstMeta->lccum_cnt_exit);
^~
deepstream_test5_app_main.c:314:134: error: ‘NvDsEventMsgMeta {aka struct NvDsEventMsgMeta}’ has no member named ‘lccum_cnt_exit’
g_print(" %s %d source id: %d, Enter: %d, Exit: %d\n",func,LINE, dstMeta->source_id, dstMeta->lccum_cnt_entry, dstMeta->lccum_cnt_exit);
^~
deepstream_test5_app_main.c: In function ‘generate_event_msg_meta’:
deepstream_test5_app_main.c:413:9: error: ‘NvDsEventMsgMeta {aka struct NvDsEventMsgMeta}’ has no member named ‘occupancy’
meta->occupancy = obj_params->lccum_cnt;
^~
deepstream_test5_app_main.c:414:9: error: ‘NvDsEventMsgMeta {aka struct NvDsEventMsgMeta}’ has no member named ‘lccum_cnt_entry’
meta->lccum_cnt_entry = obj_params->lcc_cnt_entry;
^~
deepstream_test5_app_main.c:415:9: error: ‘NvDsEventMsgMeta {aka struct NvDsEventMsgMeta}’ has no member named ‘lccum_cnt_exit’
meta->lccum_cnt_exit = obj_params->lcc_cnt_exit ;
^~
deepstream_test5_app_main.c:416:9: error: ‘NvDsEventMsgMeta {aka struct NvDsEventMsgMeta}’ has no member named ‘source_id’
meta->source_id = obj_params->source_id;
^~
Makefile:73: recipe for target ‘deepstream_test5_app_main.o’ failed

Could you help me figure out why the app fails to make correctly?

Sorry for the late.
Seems you miss some header file.
Did this still be an issue?

I’m closing this topic due to there is no update from you for a period, assuming this issue was resolved.
If still need the support, please open a new topic. Thanks

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.