Jetson Nano doesn't recognize SD card

Hello,

I use the Auvidea Carrier Board JNX30 and want to enable the MicroSD card slot. Additionally, I have BSP 32.6.1 and the Nvidia Jetson Nano production module. I followed this guide MicroSD card not detected on Jetson Nano production module but the MicroSD card is still not detected. I use the flash script to flash the Jetson Nano production module.
This is my lsblk output:

NAME         MAJ:MIN RM   SIZE RO TYPE MOUNTPOINT
loop0          7:0    0    16M  1 loop 
mmcblk0      179:0    0  14,7G  0 disk 
├─mmcblk0p1  179:1    0    14G  0 part /
├─mmcblk0p2  179:2    0     1M  0 part 
├─mmcblk0p3  179:3    0     6M  0 part 
├─mmcblk0p4  179:4    0    80K  0 part 
├─mmcblk0p5  179:5    0    64M  0 part 
├─mmcblk0p6  179:6    0     1M  0 part 
├─mmcblk0p7  179:7    0     6M  0 part 
├─mmcblk0p8  179:8    0    80K  0 part 
├─mmcblk0p9  179:9    0    64M  0 part 
├─mmcblk0p10 179:10   0   192K  0 part 
├─mmcblk0p11 179:11   0   256K  0 part 
├─mmcblk0p12 179:12   0    63M  0 part 
├─mmcblk0p13 179:13   0   512K  0 part 
├─mmcblk0p14 179:14   0   256K  0 part 
├─mmcblk0p15 179:15   0   256K  0 part 
├─mmcblk0p16 179:16   0   300M  0 part 
└─mmcblk0p17 179:17   0 185,4M  0 part 
mmcblk0boot0 179:32   0     4M  1 disk 
mmcblk0boot1 179:64   0     4M  1 disk 
mmcblk0rpmb  179:96   0     4M  0 disk 
zram0        252:0    0 494,5M  0 disk [SWAP]
zram1        252:1    0 494,5M  0 disk [SWAP]
zram2        252:2    0 494,5M  0 disk [SWAP]
zram3        252:3    0 494,5M  0 disk [SWAP]

I have changed the following files like this:
tegra210-porg-plugin-manager.dtsi

 fragement@9 {
                        ids = "<3448-0000-300", "<3448-0002-300";
                        override@0 {
                                target = <&max77620_ldo6>;
                                _overlay_ {
                                        status = "disabled";
                                };
                        };
                        override@1 {
                                target = <&sdhci2>;
                                _overlay_ {
                                        keep-power-in-suspend;
                                        non-removable;
+                                       status = "okay";
                                };
                        };
                };

tegra210-porg-p3448-common.dtsi

        sdhci@700b0400 {
+              status = "okay";
                /delete-property/ keep-power-in-suspend;
                /delete-property/ non-removable;
                mmc-ddr-1_8v;
                mmc-ocr-mask = <3>;
                uhs-mask = <0x0>;
                tap-delay = <3>;
        };

tegra210-p3448-0002-p3449-0000-b00.dts

+  	sdhci@700b0400 { /* SD card custom carrier board */
+       	status = "okay"
+	}

tegra210-p2530-common.dtsi

        sdhci@700b0400 {
                mmc-ocr-mask = <0>;
                default-drv-type = <1>;
                uhs-mask = <0x1c>;
                power-off-rail;
                nvidia,update-pinctrl-settings;
+              status = "okay";
        };
        

I also added the output of dmesg and lshw
dmesg.txt (70.9 KB)
lshw.txt (5.1 KB)

What am I doing wrong?
Thank you for your help in advance.

Suggest to contact with Auvidea support due to issue is related with their carrier board. Thanks

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.