Objects not counted sometimes when line is crossed

Please provide complete information as applicable to your setup.

**• Hardware Platform ** dGPU
• DeepStream Version 6.0
• TensorRT Version 8.2.1
• NVIDIA GPU Driver Version (valid for GPU only) GTX 1070
• Issue Type( questions, new requirements, bugs)
• How to reproduce the issue ? (This is for bugs. Including which sample app is using, the configuration files content, the command line used and other details for reproducing)
• Requirement details( This is for new requirement. Including the module name-for which plugin or for which sample application, the function description)
Hi,
I am using deepstream python application. I have an issue of object are not counted even when line is clearly crossed, detection is stable, tracking id doesn’t change.
I have tried different modes (loose, balanced, strict) but always issue persists.
Only when I changed the line just slightly then objects are counted.
could you please tell me why this happens? anyway how can I fix it?

Thanks

Sorry for the late response, is this still an issue to support? Thanks

@kayccc Yes, I’m still having this issue, I’ve sent you sample video in pm to understand better the issue

Can you share more? such as command line you run or video to show the issue?

@kesong I’ve sent sample videos on pm, please check them
I’m using a custom app that’s built on top of this https://github.com/NVIDIA-AI-IOT/deepstream_python_apps/tree/master/apps/deepstream-nvdsanalytics
with some modifications, different pgie, no secondary classifers, disable obj counting
command line is the same

Is it possible to reproduce with DS samples?

I don’t think it’s possible, my model was trained on a specific data.

@kesong I just did, and the issue remains

There is no update from you for a period, assuming this is not an issue any more.
Hence we are closing this topic. If need further support, please open a new one.
Thanks

Can you share reproduce step for reproduce the issue in DS sample?

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.

Hi radoinekadari,

Could you please provide config files and any other file to reproduce this issue?
Thank you!