Reproducible crash for a WebGL demo (Shadertoy: Mandelbrot plotter)

This demo when run in Google Chrome/Mozilla Firefox crashes NVIDIA drivers.

$ dmesg:
NVRM: Xid (PCI:0000:07:00): 8, pid=6722, Channel 00000010
NVRM: Xid (PCI:0000:07:00): 8, pid=11229, Channel 00000010

$ cat /var/log/Xorg.0.log
[   135.459] (EE) NVIDIA(GPU-0): WAIT (2, 8, 0x8000, 0x0000ac04, 0x0000ba84)
[   142.459] (EE) NVIDIA(GPU-0): WAIT (1, 8, 0x8000, 0x0000ac04, 0x0000ba84)
[   328.759] (EE) NVIDIA(GPU-0): WAIT (2, 8, 0x8000, 0x000026d8, 0x0000481c)
[   335.759] (EE) NVIDIA(GPU-0): WAIT (1, 8, 0x8000, 0x000026d8, 0x0000481c)
[   415.549] (EE) NVIDIA(GPU-0): WAIT (2, 8, 0x8000, 0x00002bdc, 0x00002be4)
[   421.019] (EE) NVIDIA(GPU-0): WAIT (0, 8, 0x8000, 0x00002be4, 0x00002be4)
[   626.286] (EE) NVIDIA(GPU-0): WAIT (2, 8, 0x8000, 0x0000d444, 0x000053b8)
[   633.286] (EE) NVIDIA(GPU-0): WAIT (1, 8, 0x8000, 0x0000d444, 0x000053b8)
[   646.451] (EE) NVIDIA(GPU-0): WAIT (2, 8, 0x8000, 0x00008bd4, 0x0000b324)
[   653.451] (EE) NVIDIA(GPU-0): WAIT (1, 8, 0x8000, 0x00008bd4, 0x0000b324)
Section "Device"
        Identifier      "Videocard0"
        BusID           "PCI:7:0:0"
        Driver          "nvidia"
        VendorName      "NVIDIA"
        BoardName       "NVIDIA Corporation TU116 [GeForce GTX 1660 Ti] (rev a1)"
        Option          "Coolbits" "28"
        Option          "metamodes" "nvidia-auto-select +0+0 {ForceCompositionPipeline=On, ForceFullCompositionPipeline=On}"
        Option          "UseNvKmsCompositionPipeline" "Off"
EndSection

Please fix.

Drivers: 470.57.02
OS: Fedora 33 (XFCE 4)
Linux: 5.12.19
GPU: GTX 1660 Ti

Can anyone confirm please? It’s as easy as following the link. :-)

This bug affects Windows 10 as well, LOL.