A100's not working on linux system even though they are detected

Here is the bug report, i have 3 A100’s and have tried everything to get them working for AI computations and they wont.
nvidia-bug-report.log.gz (461.1 KB)

I can only see two A100’s, so if there really is a third one, it’s completely defunct, maybe incorrectly seated or missing power cables.
One of the available A100 is fully functional, one is defunct due to the bios not having enough address space for it:

[    6.468388] pci 0000:ca:00.0: BAR 1: no space for [mem size 0x2000000000 64bit pref]
[    6.468389] pci 0000:ca:00.0: BAR 1: failed to assign [mem size 0x2000000000 64bit pref]
[    6.468391] pci 0000:ca:00.0: BAR 8: no space for [mem size 0x1400000000 64bit pref]
[    6.468391] pci 0000:ca:00.0: BAR 8: failed to assign [mem size 0x1400000000 64bit pref]
[    6.468393] pci 0000:ca:00.0: BAR 3: no space for [mem size 0x02000000 64bit pref]
[    6.468394] pci 0000:ca:00.0: BAR 3: failed to assign [mem size 0x02000000 64bit pref]
[    6.468395] pci 0000:ca:00.0: BAR 10: no space for [mem size 0x28000000 64bit pref]
[    6.468396] pci 0000:ca:00.0: BAR 10: failed to assign [mem size 0x28000000 64bit pref]
[    6.468397] pci 0000:ca:00.0: BAR 0: assigned [mem 0xe7000000-0xe7ffffff]
[    6.468400] pci 0000:ca:00.0: BAR 7: assigned [mem 0xe8000000-0xe84fffff]
[    6.468402] pci 0000:ca:00.0: BAR 1: no space for [mem size 0x2000000000 64bit pref]
[    6.468403] pci 0000:ca:00.0: BAR 1: failed to assign [mem size 0x2000000000 64bit pref]
[    6.468405] pci 0000:ca:00.0: BAR 3: no space for [mem size 0x02000000 64bit pref]
[    6.468406] pci 0000:ca:00.0: BAR 3: failed to assign [mem size 0x02000000 64bit pref]
[    6.468407] pci 0000:ca:00.0: BAR 0: assigned [mem 0xe7000000-0xe7ffffff]
[    6.468409] pci 0000:ca:00.0: BAR 7: assigned [mem 0xe8000000-0xe84fffff]
[    6.468411] pci 0000:ca:00.0: BAR 10: no space for [mem size 0x28000000 64bit pref]
[    6.468412] pci 0000:ca:00.0: BAR 10: failed to assign [mem size 0x28000000 64bit pref]
[    6.468414] pci 0000:ca:00.0: BAR 8: no space for [mem size 0x1400000000 64bit pref]
[    6.468415] pci 0000:ca:00.0: BAR 8: failed to assign [mem size 0x1400000000 64bit pref]

Please try setting kernel parameter
pci=realloc
if that doesn’t help, try
pci=realloc=off
if that doesn’t help, please check for a bios update, change pcie slot. If all fails, contact dell if the gpu setup is supported by the mainboard at all.