deviceQuery app fails with error 38 without root premissions on Jetson TX2

I’m trying to run deviceQuery app on Jetson TX2. I used jetpack installer, so the original user is nvidia.
I’m trying to use a different user in order to run this app.
Result with Nvidia:
nvidia@nvidia-desktop:/usr/local/cuda/samples/1_Utilities/deviceQuery$ ./deviceQuery
./deviceQuery Starting…

CUDA Device Query (Runtime API) version (CUDART static linking)

Detected 1 CUDA Capable device(s)

Device 0: “NVIDIA Tegra X2”
CUDA Driver Version / Runtime Version 10.0 / 10.0
CUDA Capability Major/Minor version number: 6.2
Total amount of global memory: 7859 MBytes (8240517120 bytes)
( 2) Multiprocessors, (128) CUDA Cores/MP: 256 CUDA Cores
GPU Max Clock rate: 1020 MHz (1.02 GHz)
Memory Clock rate: 1300 Mhz
Memory Bus Width: 128-bit
L2 Cache Size: 524288 bytes
Maximum Texture Dimension Size (x,y,z) 1D=(131072), 2D=(131072, 65536), 3D=(16384, 16384, 16384)
Maximum Layered 1D Texture Size, (num) layers 1D=(32768), 2048 layers
Maximum Layered 2D Texture Size, (num) layers 2D=(32768, 32768), 2048 layers
Total amount of constant memory: 65536 bytes
Total amount of shared memory per block: 49152 bytes
Total number of registers available per block: 32768
Warp size: 32
Maximum number of threads per multiprocessor: 2048
Maximum number of threads per block: 1024
Max dimension size of a thread block (x,y,z): (1024, 1024, 64)
Max dimension size of a grid size (x,y,z): (2147483647, 65535, 65535)
Maximum memory pitch: 2147483647 bytes
Texture alignment: 512 bytes
Concurrent copy and kernel execution: Yes with 1 copy engine(s)
Run time limit on kernels: No
Integrated GPU sharing Host Memory: Yes
Support host page-locked memory mapping: Yes
Alignment requirement for Surfaces: Yes
Device has ECC support: Disabled
Device supports Unified Addressing (UVA): Yes
Device supports Compute Preemption: Yes
Supports Cooperative Kernel Launch: Yes
Supports MultiDevice Co-op Kernel Launch: Yes
Device PCI Domain ID / Bus ID / location ID: 0 / 0 / 0
Compute Mode:
< Default (multiple host threads can use ::cudaSetDevice() with device simultaneously) >

deviceQuery, CUDA Driver = CUDART, CUDA Driver Version = 10.0, CUDA Runtime Version = 10.0, NumDevs = 1
Result = PASS

Results with a different user (gitlab-runner):
gitlab-runner@nvidia-desktop:/usr/local/cuda/samples/1_Utilities/deviceQuery$ ./deviceQuery
./deviceQuery Starting…

CUDA Device Query (Runtime API) version (CUDART static linking)

cudaGetDeviceCount returned 38
-> no CUDA-capable device is detected
Result = FAIL

Which PATH variable/ permission am I missing?

Hi,

Could you try if this command helps?

export PATH=/usr/local/cuda-10.0/bin:$PATH
export LD_LIBRARY_PATH=/usr/local/cuda-10.0/lib64:$LD_LIBRARY_PATH

Thanks.