Error on haplotypecaller after minimap2

Hello I am testing the Pacbio pipeline using minimap2 and haplotypeCaller here is my code (running images using podman on cluster):

podman run --gpus all --rm --device nvidia.com/gpu=all \
    --volume $(pwd):/workdir \
    --volume $(pwd):/outputdir \
    --workdir /workdir  \
    nvcr.io/nvidia/clara/clara-parabricks:4.3.0-1 \
    pbrun minimap2 \
    --ref workdir/ref/NCBI_genome.fasta \
    --in-fq workdir/St_001_1.hifi.fastq \
    --out-bam outputdir/bam_files/St_001_1.hifi.bam \
    --num-gpus 1 \
    --gpuwrite \
    --preset map-hifi \
    --read-group-sm St_001_1 \
    --read-group-lb St_001_1 \
    --read-group-pl PACBIO \
    --read-group-id-prefix St_001_1 

mv ./outputdir/bam_files/* ./workdir/bam_files/

podman run --gpus all --rm --device nvidia.com/gpu=all --volume $(pwd):/workdir --volume $(pwd):/outputdir \
    --workdir /workdir \
    nvcr.io/nvidia/clara/clara-parabricks:4.3.0-1 \
    pbrun haplotypecaller \
    --ref workdir/ref/NCBI_genome.fasta \
    --in-bam workdir/bam_files/St_001_1.hifi.bam \
    --gvcf \
    --out-variants outputdir/St_001_1.hifi.g.vcf.gz \
    --num-gpus 1

Minimap works great but I am getting the following error when running haplotypecaller:

[PB Info 2024-Apr-23 20:09:38] ------------------------------------------------------------------------------
[PB Info 2024-Apr-23 20:09:38] ||                 Parabricks accelerated Genomics Pipeline                 ||
[PB Info 2024-Apr-23 20:09:38] ||                              Version 4.3.0-1                             ||
[PB Info 2024-Apr-23 20:09:38] ||                         GPU-GATK4 HaplotypeCaller                        ||
[PB Info 2024-Apr-23 20:09:38] ------------------------------------------------------------------------------
[PB Info 2024-Apr-23 20:09:38] 0 /workdir/workdir/bam_files/St_001_1.hifi.bam/workdir/outputdir/St_001_1.hifi.g.vcf.gz
[PB Info 2024-Apr-23 20:09:38] ProgressMeter -	Current-Locus	Elapsed-Minutes	Regions-Processed	Regions/Minute
htvc: src/PBFilter.cpp:650: bool applyFilters(bam1_t*, FilterSetting): Assertion `numCigOps <= MAX_CIGAR_SIZE' failed.
[PB Error 2024-Apr-23 20:09:38][-unknown-:0] Received signal: 6
For technical support visit https://docs.nvidia.com/clara/index.html#parabricks, exiting.
[PB Error 2024-Apr-23 20:09:38][src/stage.cu:24] cudaSetDevice failed, expected cudaSetDevice(device_id) == cudaSuccess, exiting.
/usr/local/parabricks/binaries/bin/htvc /workdir/workdir/ref/NCBI_genome.fasta /workdir/workdir/bam_files/St_001_1.hifi.bam 1 -o /workdir/outputdir/St_001_1.hifi.g.vcf.gz -nt 5 -g
Exit with error: 1
For technical support visit https://docs.nvidia.com/clara/index.html#parabricks
Exiting...
Please visit https://docs.nvidia.com/clara/#parabricks for detailed documentation


Could not run haplotypecaller
Exiting pbrun ...

Any ideas?