whats wrong with my GPU mess up everything in Kali linux with cuda steam bla bla plz guide me

@@@@:~# nvidia-smi
Fri Jul 26 10:50:23 2019
±----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 418.74 Driver Version: 418.74 CUDA Version: 10.1 |
|-------------------------------±---------------------±---------------------+
| GPU Name Persistence-M| Bus-Id Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan Temp Perf Pwr:Usage/Cap| Memory-Usage | GPU-Util Compute M. |
|===============================+======================+======================|
| 0 GeForce GT 740M Off | 00000000:0A:00.0 N/A | N/A |
| N/A 46C P8 N/A / N/A | 0MiB / 2004MiB | N/A Default |
±------------------------------±---------------------±---------------------+

±----------------------------------------------------------------------------+
| Processes: GPU Memory |
| GPU PID Type Process name Usage |
|=============================================================================|
| 0 Not Supported |
±----------------------------------------------------------------------------+

@@@@@@@@@:-lspci -nnk | grep ‘[03’
00:02.0 VGA compatible controller [0300]: Intel Corporation Haswell-ULT Integrated Graphics Controller [8086:0a16] (rev 09)
0a:00.0 3D controller [0302]: NVIDIA Corporation GK208M [GeForce GT 740M] [10de:1292] (rev a1)

nvidia-settings

ERROR: Unable to load info from any available system


apt install -y ocl-icd-libopencl1 nvidia-driver nvidia-cuda-toolkit
Reading package lists… Done
Building dependency tree
Reading state information… Done
ocl-icd-libopencl1 is already the newest version (2.2.12-2).
nvidia-cuda-toolkit is already the newest version (10.1.105-2).
nvidia-driver is already the newest version (418.74-1).
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.

:~# uname -a
Linux khan 4.19.0-kali5-amd64 #1 SMP Debian 4.19.37-6kali1 (2019-07-22) x86_64 GNU/Linux

:~# glxinfo|egrep "OpenGL vendor|OpenGL renderer"g rep
OpenGL vendor string: Intel Open Source Technology Center
OpenGL renderer string: Mesa DRI Intel® Haswell Mobile

prime-select not working nor installing in kali linux

if i install everthing why i cant use dedicated graphic and all driver and hardware working fine but in configeration i mess up maybe plzzz guideee
thanks a lot

bug report here
[urlfile:nvidia-bug-report.log.gz
][/url]
nvidia-bug-report.log.gz (1.1 MB)

Manual config. Delete xorg.conf then check this out:
https://devtalk.nvidia.com/default/topic/1022670/linux/official-driver-384-59-with-geforce-1050m-doesn-t-work-on-opensuse-tumbleweed-kde/post/5203910/#5203910