Why I find the sensor MCLK clock is 12.0MHz, is not 24.0MHz at jetson TX1 R28.2?

Why I find the sensor MCLK clock is 12.0MHz, is not 24.0MHz at jetson TX1 R28.2?

I dtsi file define is below.

clocks = <&tegra_car TEGRA210_CLK_CLK_OUT_3>;
					clock-names = "clk_out_3";
					clock-frequency = <24000000>;
					mclk = "clk_out_3";
					/*reset-gpios = <&gpio CAM0_RST_L GPIO_ACTIVE_HIGH>; */
                    reset-gpios = <&gpio CAM219_RST_L GPIO_ACTIVE_HIGH>;
					
					/*vana-supply = <&en_vdd_cam_hv_2v8>;*/
					/*vdig-supply = <&avdd-sys>;*/
					/*dovdd-supply = <&en_vdd_cam>;*/
					
					avdd-reg = "vana";
					iovdd-reg = "vif";
					dvdd-reg = "vdig";
					

					mode0 { // _MODE_3280X2464
						mclk_khz = "24000";
						num_lanes = "2";
						tegra_sinterface = "serial_a";
						discontinuous_clk = "yes";
						cil_settletime = "0";
						
						active_w = "3280";
						active_h = "2464";
						pixel_t = "bayer_rggb";
						readout_orientation = "90";
						line_length = "3448";
						inherent_gain = "1";
						mclk_multiplier = "25";
						pix_clk_hz = "224000000";

						min_gain_val = "1.0";
						max_gain_val = "16.0";
						min_hdr_ratio = "1";
						max_hdr_ratio = "64";
						min_framerate = "1.462526";
						max_framerate = "21";
						min_exp_time = "13";
						max_exp_time = "683709";
						embedded_metadata_height = "2";
					        };

hello sensor_test,

this should be same issue as https://devtalk.nvidia.com/default/topic/1032388/
let’s focus on the same discussion thread. thanks