Xorg segfalt started with 430.14 optimus

Tried to upgrade from 418.56 to 430.14. Get segfault when trying to start X via bumblebee. Here is the section of the /var/log/Xorg.8.log

[ 41476.858] (II) SELinux: Disabled by boolean
[ 41476.858] (II) Initializing extension GLX
[ 41476.858] (II) Initializing extension GLX
[ 41476.858] (II) Indirect GLX disabled.
[ 41476.858] (II) GLX: Another vendor is already registered for screen 0
[ 41476.858] (II) Initializing extension XFree86-VidModeExtension
[ 41476.858] (II) Initializing extension XFree86-DGA
[ 41476.858] (II) Initializing extension XFree86-DRI
[ 41476.858] (II) Initializing extension DRI2
[ 41476.858] (II) Initializing extension NV-GLX
[ 41476.858] (II) Initializing extension NV-CONTROL
[ 41476.860] (EE)
[ 41476.860] (EE) Backtrace:
[ 41476.860] (EE) 0: /usr/libexec/Xorg (OsLookupColor+0x13d) [0x559f978091cd]
[ 41476.860] (EE) 1: /usr/lib64/libpthread.so.0 (funlockfile+0x50) [0x7f634443d0bf]
[ 41476.860] (EE) 2: /usr/lib64/libc.so.6 (memcpy+0x23) [0x7f6344308c33]
[ 41476.860] (EE) 3: /usr/lib64/nvidia-bumblebee/libnvidia-glcore.so.430.14 (_nv043glcore+0x27f659) [0x7f6342f73869]
[ 41476.861] (EE) 4: /usr/lib64/nvidia-bumblebee/libnvidia-glcore.so.430.14 (_nv043glcore+0x27f7bd) [0x7f6342f73b8d]
[ 41476.861] (EE) 5: /usr/lib64/nvidia-bumblebee/libnvidia-glcore.so.430.14 (_nv015glcore+0x49ad8) [0x7f6342a27418]
[ 41476.861] (EE) unw_get_proc_name failed: no unwind info found [-10]
[ 41476.861] (EE) 6: /usr/lib64/nvidia-bumblebee/xorg/modules/extensions/libglxserver_nvidia.so (?+0x0) [0x7f6340b4dd32]
[ 41476.861] (EE)
[ 41476.861] (EE) Segmentation fault at address 0x7f6340c47000
[ 41476.861] (EE)
Fatal server error:
[ 41476.861] (EE) Caught signal 11 (Segmentation fault). Server aborting
[ 41476.861] (EE)
[ 41476.861] (EE)
Please consult the Fedora Project support
at http://wiki.x.org
for help.
[ 41476.861] (EE) Please also check the log file at “/var/log/Xorg.8.log” for additional information.
[ 41476.861] (EE)
[ 41476.862] (EE) Server terminated with error (1). Closing log file.

Any ideas of things I could try? Downgrading back to 418.56 gets everything working again.

I’ve been using these packages since about 2013 when I created them for red hat type systems.

https://github.com/gsgatlin/optimus-rpms

The non-glvnd libs are broken:
https://devtalk.nvidia.com/default/topic/1050786/linux/nvidia-drivers-430-09-causes-xorg-segfault-at-start-/