Nvidia driver installation on Power9 machine - Nvidia smi memory 'Unknown Error'

Hi,
We are using Cuda9 with 384.111 nvidia driver on the Power9 machines, with no issues.
Specs:
Power9 (ppc64le)
OS: RHEL7.5
FW: OP910.24
GPUs: V100
kernel version: 4.14.0-49.el7a.ppc64le

After a try to upgrade the environment to Cuda9.2 with a newer driver, the cards failed to work.
We’ve upgraded FW (as mentioned on Cuda9.2 installation page for Power9 users), to version: OP910.24.

We’r currently performing environment upgrades, to Cuda10.

After driver version: 410.104 installation, nvidia-smi outputs ‘Unknown Error’ in the memory field for all GPUs.

IN the installation documentation, its mentioned that supported kernel is 4.14.
Also, followed the fix ‘disabling udev’ mentioned here: https://docs.nvidia.com/cuda/cuda-installation-guide-linux/index.html#power9-setup

Could you please assist ? Any up to date documentation for setting up new drivers on Power9 machines ?
Please suggest us about any known solutions / incoming fixes.
Thanks !

The nvidia-persistenced has to be running as root with persistence mode enabled, i.e. start it without options, edit the corresponding systemd unit.

Thanks for the comment, could you please provide some more technical details ?
Are there any other specs I should take in count ?

Please run nvidia-bug-report.sh as root and attach the resulting .gz file to your post. Hovering the mouse over an existing post of yours will reveal a paperclip icon.
https://devtalk.nvidia.com/default/topic/1043347/announcements/attaching-files-to-forum-topics-posts/