Failure to first boot for Jetson TX2

Hello,
I got the Jetson TX2 and tried to boot.
I first used the UART debug cable to login. It keeps telling me incorrect login when I use the nvidia as username and password. Then I tried to use HDMI cable to connect a monitor. Then I found that it stuck after “Started Update UTMP about System Runlevel Changes” and the screen keeps flashing.
Hope to get some suggestions.
Bo

The screen message looks like this after I pressed reset button.
“2Cp: not writing through dangling symlink ‘etc/resolv.conf’
[ Se SEC) using random host ethernet address
_[ 6.570092] using random self ethernet address
ai 6.574744] using random host ethernet address
| 6.653102] using random self ethernet address
es GPT. <8) OR stderr sie [oe 1th 3550000.xudc: setup request failed: -95
f 7.870871) vdd-1v8: voltage operation not allowed
if 7.870881) sdhci-tegra 3440000.sdhci: could not set regulator OCR (-1)
f 7.891263] vdd-1v8: voltage operation not allowed
i 7.891284] sdhci-tegra 3440000.sdhci: could not set regulator OCR (-1)
[ 7.911989] vdd-1v8: voltage operation not allowed
if 7.311397] sdhci-tegra 3440000.sdhci: could not set regulator OCR (-1)
anf Lee SK] M eo kPa BR ey -7 operation not allowed
f 7.914393] sdhci-tegra 3440000.sdhci: could not set regulator OCR (-1)
if 8.021064] vdd-1v8: voltage operation not allowed
if 8.021080] sdhci-tegra 3440000.sdhci: could not set regulator OCR (-1)
if 8.022031] vdd-iv8: voltage operation not allowed
f 8.022039] sdhci-tegra 3440000.sdhci: could not set regulator OCR (-1)
§ 8.023596] vdd-1v8: voltage operation not allowed
f 8.023603] sdhci-tegra 3440000.sdhci: could not set regulator OCR (-1)
{ OK J] Found device /dev/ttyGso.
{ OK J] Listening on Load/Save RF Kill Switch Status /dev/rfkill Watch.
Starting Hold until boot process finishes up…
[ OK )] Started NVS-SERVICE Embedded Sensor HAL Daemon.
{ OK J Started nvpmodel service.
[OK] Started Display Low memory warning.
{ 16.939449] CPU1: shutdown
Starting PHS daemon…
if 16.997897) CPU2: shutdown
{ OK ] Started nv_update_verifier service.
{ OK J Started Argus daemon.
{ OK J Started ZRAM configuration.
[ OK ] Started GNOME Display Manager.
Starting Load/Save RF Kill Switch Status…
{ OK J Started Serial Getty on ttyS0.
Starting Set console scheme…
{ OK ] Started Serial Getty on ttyS0.
Reached target Login Prompts.
{ OK J] Started UART on ttyTHS0.
Starting Set console scheme.
{ OK ] Created slice system-getty.slice.
[ OK ] Started GNOME Display Manager.
{ OK ] Started Load/Save RF Kill Switch Status.
{ OK ] Started PHS daemon.
{ OK ) Reached target Multi-User System.
{ OK J] Reached target Graphical Interface.
Starting Update UTMP about System Runlevel Changes…
{ OK ) Started Update UTMP about System Runlevel Changes.”

Hi,
Please try clean re-reflash through sdkmanager. You can download it from
https://developer.nvidia.com/embedded/jetpack

It works. Thank you.