Vulkan installation error on Winddows7 Quadro 2000M

Hi, I’m new to vulkan development. I have some troubles with vukan driver setup with the driver version 381.65-quadro-grid-desktop-notebook-win8-win7-64bit-international-whql.
After I installed the driver, a sample of ThreadedRenderingVk(a fishes rendering sample downed in vulkan website “http://developer.download.nvidia.com/mobile/shield/assets/ThreadedRenderingVk/ThreadedRenderingVk_20160707.zip”) was tested and error were reported: “cannot find required vulkan components…”.
I checked the system setup, the libraries for vulkan was founded. when i run the vulkaninfo application in the runtime library directory following info was showed:
C:\Program Files (x86)\VulkanRT\1.0.42.1>vulkaninfo

VULKAN INFO

Vulkan API Version: 1.0.42

WARNING: [loader] Code 0 : loader_get_manifest_files: Registry lookup failed to
get layer manifest files.
INFO: [loader] Code 0 : Found manifest file C:\Windows\system32\nv-vk64.json, ve
rsion “1.0.0”
INFO: [loader] Code 0 : Found ICD manifest file C:\Windows\system32\nv-vk64.json
, version “1.0.0”
INFO: [loader] Code 0 : Insert instance layer VK_LAYER_NV_optimus (C:\Windows\sy
stem32.\nvoglv64.dll)

Instance Extensions:

Instance Extensions count = 9
VK_KHR_surface : extension revision 25
VK_KHR_win32_surface : extension revision 5
VK_EXT_debug_report : extension revision 5
VK_NV_external_memory_capabilities : extension revision 1
VK_KHR_get_physical_device_properties2: extension revision 1
VK_KHX_device_group_creation : extension revision 1
VK_KHX_external_memory_capabilities : extension revision 1
VK_KHX_external_semaphore_capabilities: extension revision 1
VK_EXT_display_surface_counter : extension revision 1
C:\Users\david.jenkins\workspace\LoaderAndValidationLayers\demos\vulkaninfo.c:1461: failed with VK_ERROR_INITIALIZATION_FAILED

the strange thing here is i do not even have the “C:\Users\david.jenkins\workspace\LoaderAndValidationLayers\demos” directory on my computer, where dose it come form??

anyone could help me out with this issue and make the sample running??
thank a lot

EDIT:
i just noticed you have an unsupported Fermi GPU

Double-check with GPU Caps Viewer

Anyway the demo fails on newer GPUs as well.
There seems to be a deviation between old samples and newer drivers.

Use a Kepler GPU or beyond.

Rebuild samples from the source code


NOTE: the hyperlinks in the readme.md are broken

Get more samples here: