Enabling LiveStream Native with USD Composer 2023.1.1 BETA

Hello, I’m running into an issue when trying to enable livestreaming from the latest BETA version of USD Composer. I’m attaching the logs below, but it looks like it’s trying to get to an internal Nvidia host for some extensions (and from a prior post I saw with a similar issue)

Any advice on how to mitigate would be great!

koda@thunderdome:~/.local/share/ov/pkg/create-2023.1.1$ ./kit.sh apps/omni.create.kit --enable omni.services.streaming.manager --enable omni.kit.livestream.native --allow-root
[Info] [carb] Logging to file: /home/koda/.nvidia-omniverse/logs/Kit/kit/105.0/kit_20230727_112514.log
[0.130s] Failed to solve some dependencies locally, syncing with extension registry...
[0.132s] [ext: omni.kit.async_engine-0.0.0] startup
[0.134s] [ext: omni.assets.plugins-0.0.0] startup
[0.135s] [ext: omni.client-1.0.1] startup
[0.141s] [ext: omni.kit.registry.nucleus-0.0.0] startup
2023-07-27 17:25:14 [202ms] [Warning] [omni.client.plugin]  Tick: discovery: Could not resolve host name "kit-extensions.ov.nvidia.com"
2023-07-27 17:25:14 [367ms] [Warning] [omni.client.plugin]  Tick: discovery: Could not resolve host name "kit-extensions.ov.nvidia.com"
2023-07-27 17:25:15 [914ms] [Warning] [omni.client.plugin]  Tick: discovery: Could not resolve host name "kit-extensions.ov.nvidia.com"
2023-07-27 17:25:16 [2,064ms] [Warning] [omni.client.plugin]  Tick: discovery: Could not resolve host name "kit-extensions.ov.nvidia.com"
2023-07-27 17:25:18 [3,831ms] [Warning] [omni.client.plugin]  Tick: discovery: Could not resolve host name "kit-extensions.ov.nvidia.com"
2023-07-27 17:25:20 [6,422ms] [Warning] [omni.client.plugin]  Tick: discovery: Could not resolve host name "kit-extensions.ov.nvidia.com"