Intel AC 8265 doesn't work in bluetooth

I install this wifi card on my jetson nano, wifi connection is work,but I can’t find any Bluetooth devices when I open Bluetooth,is there anyone can fix this problem?

Intel AC 8265NGW

It can connect to my phone,but it can’t connect to any Bluetooth keyboard.
My keyboard is Rapoo E6700 and apple magic keyboard.

Welcome to Ubuntu 18.04.2 LTS (GNU/Linux 4.9.140-tegra aarch64)

This system has been minimized by removing packages and content that are
not required on a system that users do not log into.

To restore this content, you can run the ‘unminimize’ command.

0 個套件可以更新。
0 個屬於安全性更新

Last login: Fri May 17 09:28:55 2019 from 192.168.42.129
jamiechang917@jamiechang917-jetson-desktop:~ blutoothctl -bash: blutoothctl: command not found jamiechang917@jamiechang917-jetson-desktop:~ bluetoothctl
[NEW] Controller 00:BB:60:20:17:40 jamiechang917-jetson-desktop [default]
[NEW] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 Rapoo E6700
Agent registered
[bluetooth]# scan on
Discovery started
[CHG] Controller 00:BB:60:20:17:40 Discovering: yes
[CHG] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 LegacyPairing: yes
[CHG] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 RSSI: -97
[bluetooth]# pair 6C:5D:63:22:5C:C6
Attempting to pair with 6C:5D:63:22:5C:C6
Failed to pair: org.bluez.Error.AlreadyExists
[CHG] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 RSSI: -79
[bluetooth]# pair 6C:5D:63:22:5C:C6
Attempting to pair with 6C:5D:63:22:5C:C6
Failed to pair: org.bluez.Error.AlreadyExists
[bluetooth]# remove 6C:5D:63:22:5C:C6
[DEL] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 Rapoo E6700
Device has been removed
[bluetooth]# pair 6C:5D:63:22:5C:C6
Device 6C:5D:63:22:5C:C6 not available
[NEW] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 Rapoo E6700
[bluetooth]# pair 6C:5D:63:22:5C:C6
Attempting to pair with 6C:5D:63:22:5C:C6
[CHG] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 Connected: yes
[agent] PIN code: 363690
[CHG] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 Modalias: usb:v0A5Cp8502d011B
[CHG] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 UUIDs: 00001000-0000-1000-8000-00805f9b34fb
[CHG] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 UUIDs: 00001124-0000-1000-8000-00805f9b34fb
[CHG] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 UUIDs: 00001200-0000-1000-8000-00805f9b34fb
[CHG] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 ServicesResolved: yes
[CHG] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 Paired: yes
Pairing successful
[CHG] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 ServicesResolved: no
[CHG] Device 6C:5D:63:22:5C:C6 Connected: no
[bluetooth]#

It established a connection with my keyboard,but it disconnected immediately,I think the problem is that the wifi card doesn’t install the antenna.

I also have issue with no Bluetooth using 8265 card. WIFI works fine.

From Bluetooth tab of settings menu I see:

No Bluetooth Found. Plug in Dongle to use Bluetooth.

Is there a solution for this?

Hi, jamiechang917

Antenna is recommended for the WIFI and Bluetooth.

Hi, rbrtwtrs

Pls refer to topic: https://devtalk.nvidia.com/default/topic/1052177/intel-8265ngw-not-working/

You can confirm the module fist. Bluetooth work well on my side.

Hi, I’ve been struggling with problems similar to jamiechang917’s, that is, paring and connection are established, but disconnected immediately. (I put antennas so that Wi-Fi is working properly.)

I am trying to pair a headset with my Jetson nano with Intel 8265.

[bluetooth]# pair 23:45:64:36:0F:4F
Attempting to pair with 23:45:64:36:0F:4F
[CHG] Device 23:45:64:36:0F:4F Connected: yes
[CHG] Device 23:45:64:36:0F:4F Modalias: bluetooth:v0094p0123d1000
[CHG] Device 23:45:64:36:0F:4F UUIDs: 00001108-0000-1000-8000-00805f9b34fb
[CHG] Device 23:45:64:36:0F:4F UUIDs: 0000110b-0000-1000-8000-00805f9b34fb
[CHG] Device 23:45:64:36:0F:4F UUIDs: 0000110c-0000-1000-8000-00805f9b34fb
[CHG] Device 23:45:64:36:0F:4F UUIDs: 0000110e-0000-1000-8000-00805f9b34fb
[CHG] Device 23:45:64:36:0F:4F UUIDs: 0000111e-0000-1000-8000-00805f9b34fb
[CHG] Device 23:45:64:36:0F:4F UUIDs: 00001200-0000-1000-8000-00805f9b34fb
[CHG] Device 23:45:64:36:0F:4F ServicesResolved: yes
[CHG] Device 23:45:64:36:0F:4F Paired: yes
Pairing successful
[CHG] Device 23:45:64:36:0F:4F ServicesResolved: no
[CHG] Device 23:45:64:36:0F:4F Connected: no

I appreciate it if you give me any suggestions.

Hi fukudawx9i2,

Please open a new topic for your issue. Thanks.