Nvsipl_camera example not working

Can someone explain what’s wrong here?

# ./nvsipl_camera -c SF3325_DPHY_x4 --link-enable-masks '0x0001 0x0000 0x0000 0x0000' -f /tmp/test --disableISP1Output --writeFrames 2 
DEVBLK_WORKER_0: pwr_utils.cpp: 332: PowerControlRequestOwnership: PowerControlRequestOwnership: nvccp_request_ownership failed with status (1005)
DEVBLK_WORKER_0: pwr_utils.cpp: 407: PowerControlSetAggregatorPower: PowerControlSetAggregatorPower failed with SIPL error 127!
DEVBLK_WORKER_0: CNvMMax96712.cpp: 531: DoSetPower: CNvMMax96712::DoSetPower failed with SIPL error 127!
DEVBLK_WORKER_0: CNvMDeserializer.cpp: 36: SetPower: CNvMDeserializer::SetPower failed with SIPL error 127!
DEVBLK_WORKER_0: CNvMDeviceBlock.cpp: 289: Init: Deserializer SetPower failed with SIPL error 127!
DEVBLK_WORKER_0: CNvMDeviceBlockMgr.hpp: 188: ThreadFunc: Device block init failed(7f)
Main: CNvMDeviceBlockMgr.cpp: 146: WorkersDoAction: Device block action:1 failed for block:0
Main: CNvMDeviceBlockMgr.cpp: 180: Init: Failed to initialize device blocks
Main: CNvMCamera.cpp: 365: Init: DeviceBlock manager init failed
nvsipl_camera: ERROR: NvSIPLCamera Init failed

nvsipl_camera: ERROR: Master initialization failed. status: 127

Main: CNvMCamera.cpp: 962: Deinit: Pipeline 0 cannot be deinitialized
Main: CNvMCamera.cpp: 49: ~CNvMCamera: CNvMCamera object fails to deinit
nvmedia: ERROR: MAX96712: Bad parameter: Null ptr
Main: CNvMMax96712.cpp: 226: DoDeinit: CDI_CONFIG_MAX96712_DISABLE_REPLICATION failed with NvMedia error: 1
Main: CNvMDevice.cpp: 123: Deinit: Driver failed Deinit() call
#

Please provide the following info (check/uncheck the boxes after creating this topic):
Software Version
DRIVE OS Linux 5.2.6
DRIVE OS Linux 5.2.6 and DriveWorks 4.0
DRIVE OS Linux 5.2.0
DRIVE OS Linux 5.2.0 and DriveWorks 3.5
NVIDIA DRIVE™ Software 10.0 (Linux)
NVIDIA DRIVE™ Software 9.0 (Linux)
other DRIVE OS version
other

Target Operating System
Linux
QNX
other

Hardware Platform
NVIDIA DRIVE™ AGX Xavier DevKit (E3550)
NVIDIA DRIVE™ AGX Pegasus DevKit (E3550)
other

SDK Manager Version
1.7.1.8928
other

Host Machine Version
native Ubuntu 18.04
other

Dear @djordje.petrovic,
Is the camera is in use by another process? Could you power off/on the target and check if fixes the issue. Please check if any camera samples are working? Also share the aurix version output.

Turns out SOCK was /sock2 instead of /

Dear @djordje.petrovic,
Is the issue fixed now?

yes.

1 Like

Yes, thank you!

~WRD0001.jpg