Mgbe1_0 210BaseT interface is not giving transfer speed 10gbps, file transfer from linux 20.4 host gives less than2gbps

Please provide the following info (tick the boxes after creating this topic):
Software Version
DRIVE OS 6.0.6

Target Operating System
Linux

Hardware Platform
DRIVE AGX Orin Developer Kit (940-63710-0010-200)

SDK Manager Version
1.9.3.10904

Host Machine Version
native Ubuntu Linux 20.04 Host installed with SDK Manager

I am trying to connect mgb1_0 port to external 10G interface on QNAP NAS using CAT8 cable with static IP configured using ifconfig command and MTU size 9000. file transfer is only showing 2gbps speed.

Do i need to upgrade any switch firmware or any driver. Help please.

Dear @riteshg,
Could you share the verification steps and ifconfig , sudo ethtool mgbe1_0 output on target?

Enclosed is Ethtool mgbe1_0 output snippet.

verification step

  1. Connected QNAP NAS server with 10GBaseT with CAT8 cable. large file transfer and system console shows 250MB/S data transfer.

Dear @riteshg,
Could you share ifconfig log?

large file transfer and system console shows 250MB/S data transfer

just want to know if used scp for transfer or any other method for verification
?

i just mounted NAS server and was trying file copy.

Dear @riteshg ,
I notice from another thread you seems to notice link issues with 10G interface. Could you please file a new topic with details for further support.

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.