Omniverse launcher hangs after login

I have been unable to get the omniverse launcher to progress past a login screen despite attempts to reset password and having the login pass. Has anyone seen this before and have suggestions?

I’m including the log from the app image terminal window below as well

11:57:44.197 › Omniverse Launcher 1.9.8 (production)
11:57:44.208 › Argv: /tmp/.mount_omniveSM7Mwk/omniverse-launcher
11:57:44.208 › Crash dumps directory: /home/eking3/.config/omniverse-launcher/Crashpad
11:57:44.211 › Start polling Launcher updates.
11:57:44.396 › Running “/home/eking3/.local/share/ov/pkg/cache-2023.1.0/System Monitor/omni-system-monitor”
11:57:44.422 › Reset current installer.
11:57:44.440 › Running production web server.
11:57:44.448 › HTTP endpoints listening at http://localhost:33480
11:57:44.448 › HTTP endpoints listening at http://127.0.0.1:33480
11:57:44.454 › Sharing: false
11:57:44.552 › Started the Navigator web server on 127.0.0.1:34080.
11:57:45.556 › Saving omniverse-launcher.desktop file to /tmp/omniverse-launcher-m4HthO…
11:57:45.557 ›
[Desktop Entry]
Name=omniverse-launcher
Exec=“/home/eking3/Downloads/omniverse-launcher-linux.AppImage” %u
Type=Application
Terminal=false
MimeType=x-scheme-handler/omniverse-launcher

11:57:47.650 › Saving omniverse.desktop file to /tmp/omniverse-launcher-odMEUF…
11:57:47.651 ›
[Desktop Entry]
Name=omniverse-launcher
Exec=“/home/eking3/Downloads/omniverse-launcher-linux.AppImage” %u
Type=Application
Terminal=false
MimeType=x-scheme-handler/omniverse

11:57:49.661 › Initialized.
11:57:59.529 › Login URL opened.
11:57:59.535 › Waiting for login result…
11:59:02.330 › WEB /login-result?state=eyJlbGVjdHJvbiI6dHJ1ZX0%3D&ui_locales=en&code=9ZRdDMOR-75inlRPkFAkqDTP5dK4IITayVj089XXNBCHSCB25jxSYbzD_-Mf96jKVbNPPD1t7UfxPIxdHq5TWQ
12:08:31.491 › Login cancelled.
12:08:35.661 › Login URL opened.
12:08:35.668 › Waiting for login result…
12:09:02.733 › WEB /login-result?state=eyJlbGVjdHJvbiI6dHJ1ZX0%3D&ui_locales=en&code=mC4_pCFmv9BqD6eOTHi752M7CnhPu58VbAXmyUUdg0ZLuOHFVGOyODdHvnxCmmXTRrLFtBgNewHyyngbt4fABQ
12:15:30.642 › Login cancelled.
12:15:40.038 › Login URL opened.
12:15:40.045 › Waiting for login result…
12:17:35.961 › Login cancelled.
12:17:41.018 › Login URL opened.
12:17:41.024 › Waiting for login result…
12:17:54.574 › WEB /login-result?state=eyJlbGVjdHJvbiI6dHJ1ZX0%3D&ui_locales=en&code=3v_svHFcx6MvxBHOD_If7AUkBScJlbH_52b7UXWrrFn0nGNaoQcaUIAEQJ1cOspj7Mk0-o2dshLjsIVejtB-8A
12:17:54.786 › WEB /favicon.ico

@eking3 which browser are you using? there were reports of other users having better luck using a different browser. could give it a shot and see what happens.

1 Like

Hi I’m using firefox, currently but I can try with some others instead

Thank you @Simplychenable I should’ve thought to try a different browser. After installing and restarting with Google Chrome, the normal sign on process started up and I was able to get the main gui started.

1 Like

This topic was automatically closed 14 days after the last reply. New replies are no longer allowed.