PX2 Booting Error

Hi Team
Following the instruction of DriveInstall_5.0.5.0bL_SDK_b3.run to update the PX2. After everything finished and reboot . Through the minicom i got these error log .
[ 5.552845] tegra-vi4 15700000.vi: initialized
[ 5.559472] tegradc 15220000.nvdisplay: disp2 connected to head2->/host1x/sor1
[ 5.563499] tegradc 15220000.nvdisplay: DT parsed successfully
[ 5.569294] tegradc 15220000.nvdisplay: Display dc.ffffff800d010000 registered with id=2
[ 5.577446] tegradc 15220000.nvdisplay: vblank syncpt # 14 for dc 2
[ 5.583555] tegradc 15220000.nvdisplay: vpulse3 syncpt # 15 for dc 2
[ 5.591956] tegradc 15220000.nvdisplay: hdmi: board prod-setting covers partial!
[ 5.598622] tegradc 15220000.nvdisplay: probed
[ 5.601988] tegradc 15220000.nvdisplay: fb registered
[ 5.607169] gpio tegra-gpio wake21 for gpio=121(P:1)
[ 5.608763] Freeing unused kernel memory: 4736K (ffffffc0011c0000 - ffffffc001660000)
[ 5.619751] tegradc 15220000.nvdisplay: hdmi: plugged
[ 5.623891] INITRAMFS STARTS
Getting target_board from device-tree …
[ 5.731072] EXT4-fs (mmcblk0p3): couldn’t mount as ext3 due to feature incompatibilities
[ 5.736712] EXT4-fs (mmcblk0p3): couldn’t mount as ext2 due to feature incompatibilities
[ 5.746408] EXT4-fs (mmcblk0p3): warning: maximal mount count reached, running e2fsck is recommended
[ 5.755249] EXT4-fs (mmcblk0p3): recovery complete
[ 5.757840] EXT4-fs (mmcblk0p3): mounted filesystem with ordered data mode. Opts: (null)
mount: ‘/proc’->’/new_root//proc’: No such file or directory
mount: ‘/sys’->’/new_root//sys’: No such file or directory
mount: ‘/dev’->’/new_root//dev’: No such file or directory
[ 5.815588] Trying chroot to /new_root
[ 5.816259] INITRAMFS END
chroot: exec /sbin/init: No such file or directory
[ 5.835170] Kernel panic - not syncing: Attempted to kill init! exitcode=0x00000100
[ 5.835170]
[ 5.835171] SMP: stopping secondary CPUs
[ 5.835199] Kernel Offset: disabled
[ 5.835199] Memory Limit: none
[ 5.835202] trusty-log panic notifier - trusty version Built: 21:28:29 Nov 29 2017 [ 5.863834] Rebooting in 5 seconds…
ÿWarn: TIMEOUT waiting for SCE Acknowledgement
Warn: Unclean SCE reset
Regard for your help ! Thank you !

Dear chengzhi.luo,

Did you flash Aurix FW also?
If not please try to flash Aurix FW and then re-check this symptom. Thanks.